Erişilebilirlik

Paris Moda haftasında "Arzu Kaprol Show"


Her yıl Paris Moda Haftası kapsamında, moda dünyasının önde gelen uluslararası isimlerini bir araya getiren Uluslararası Moda Zirvesi (Sommet International de la Mode), Arzu Kaprol'ün yeni markası “ARZYU by Arzu Kaprol”ün "Büyülü" adlı yeni haute-couture koleksiyonuna ev sahipliği yaptı.

Paris Moda dünyasının kalbinin attığı Hotel Le Meurice’de, 2 Ekim Salı günü gerçekleşen ve İtalya, İngiltere, Çin, Fas gibi ülkelerden de ünlü tasarımcıların katıldığı defile, "ARZYU by Arzu Kaprol Show'u" ile son buldu.

Ünlü moda markası Prada ailesinden Peter Prada ile iç giyim tasarımcısı Chantal Thomass da karma defileyi izleyenler arasındaydı.

Amerika'nın Sesi'ne konuşan Kaprol, "Bu bir toplu, karma defile ve bu defilenin finalini yapmak üzere davet edildim. Defile'nin yapıldığı Maurice Otel benim için de çok anlamlı. İlk sunuşlarımın başladığı otel. Dolayısıyla hem Paris, hem de bu mekanda bir şeyler yapmaya dair gönüllülükle geldim. Ve bu karma defilenin bir parçası oldum" dedi.

Paris Moda haftasında "Arzu Kaprol Show"
lütfen bekleyin

No media source currently available

0:00 0:02:15 0:00

Global arenada moda dünyasına yön veren basın, alıcı ve yatırımcıların davetli olarak katıldığı organizasyonda, Arzu Kaprol, ARZYU imzalı 7 couture parçasını sergiledi. Fiber optik kablolarla kendinden ışıklandırılan gelinlik ise izleyicilerin büyük beğenisini topladı.

Teknoloji ile couture tekniklerinin harmanlandığı "Enchanted - Büyülü" isimli koleksiyon, sıra dışı bir yaklaşım ve detaylarda büyüyen bir işçilikle hayat buluyor. Kaprol bu koleksiyonunu, "Yeni bir marka oluşturduk 'Arzyu' diye. Arzyu markası benim için de bir bebek. Bu koleksiyon içinde hem gelinlikler, hem gece kıyafetleri, hem de bu kıyafetlerin içerisinde çok özel bir takım gizemli parçalar var. Koleksiyonun ismi de bu yüzden 'büyülü' oldu. Özel fiber optikler var, ışıklandırmalar var. Biraz daha karanlık ortamda daha iyi görülebilecek detaylar var" sözleriyle anlatıyor.

İlk kez Paris'te sunulan ve 3D print, lazer ve el işçiliğinin bir arada kullanıldığı büyülü bir koleksiyonun tamamı, yakın zamanda Türk basını ve moda tutkunlarıyla da buluşmaya hazırlanıyor.

STÜDYO VOA

Köprü kazasının ardından milyarlarca dolarlık tazminat bekleniyor – 28 Mart
lütfen bekleyin

No media source currently available

0:00 0:29:59 0:00
XS
SM
MD
LG