Erişilebilirlik

Corona Virüsü Bilim Kurulu Toplanıyor


Sağlık Bakanı Fahrettin Koca
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca

Bilim Kurulu, bugün, dünya genelinde etkisini sürdüren, 35 milyondan fazla insana bulaşan ve bir milyondan fazla kişinin hayatını kaybetmesine neden olan Corona virüsü salgınıyla ilgili olarak bir kez daha toplanıyor.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında biraraya gelecek Bilim Kurulu’nun toplantısı saat 17.00’de başlayacak. Toplantıda Corona virüsü salgınında son dönemde yükselen vaka sayılarına karşı alınacak yeni tedbirlerin konuşulması, ilkokul birinci sınıflarda başlayan yüz yüze eğitim sonrası vaka durumlarının değerlendirilmesi ve okullarda yüz yüze eğitim konusundaki tavsiye kararlarının ele alınması bekleniyor.

Bilim Kurulu’nun artan vaka sayılarına karşı sokağa çıkma yasağı uygulaması dahil bir takım önlemlerin yeniden gündeme alınıp-alınmaması konusunda yapacağı açıklamalar merak ediliyor.

Bilim Kurulu toplantısı sonrasında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca kameraların karşısına geçerek kurulda değerlendirilen konular ve alınan tavsiye kararları konusunda bilgi verecek. Koca’nın ayrıca son dönemde açıklanan vaka sayılarının gerçeği yansıtmadığı yönündeki iddialara da yanıt vermesi bekleniyor.

STÜDYO VOA

Mehmet Şimşek’ten “harcamaları azaltma” mesajı - 18 Nisan
lütfen bekleyin

No media source currently available

0:00 0:29:59 0:00
XS
SM
MD
LG