Erişilebilirlik

Adli Tıp’ta Zorlu Bekleyiş


Adli Tıp’ta Zorlu Bekleyiş
lütfen bekleyin

No media source currently available

0:00 0:02:06 0:00

Yılbaşı gecesi Reina’daki terör saldırısında hayatını kaybedenlerin yakınları, cenazeleri almak için Yenibosna’da bulunan Adlı Tip Kurumunun önünde beklemeye devam ediyor. İşlemleri tamamlanan cenazeler yakınlarına teslim ediliyor.

Reina’da yaşanan kanlı terör saldırısında yaşamını yitirenlerin cenazesini almak için Adlı Tip Kurumuna gelen yakınları, cenaze işlemlerinin tamamlanmasını bekliyor. 26 kişinin cenaze işlemleri bugün de devam etti.

Biri Irak, 11’i Türk, biri hem Türk hem Belçika vatandaşı olan 13 kişinin cenazesi dün işlemlerinin tamamlanmasının ardından ailelerine teslim edilmişti.

Bugün yakınlarının cenazelerini almaya gelenler, Adli Tıp Kurumu yetkililerinden bilgi almaya çalıştılar. Türk konsolosluk görevlileri, kuruma gelerek cenaze işlemleri hakkında bilgi edindi.

Katliamda ölen Suudi Arabistan, Fas, Ürdün, Lübnan,Tunus, Hindistan, Kuveyt, Kanada, Irak, İsrail, Suriye ve Rusya Federasyonu vatandaşı çok sayıda yabancı uyruklunun otopsi ve kimlik tespit çalışmaslarının tamamlandığı ve cenazelerin ailelere bugün ve yarın teslim edileceği belirtildi.

STÜDYO VOA

BM Genel Kurulu’ndan Filistin’le ilgili olumlu karar – 10 Mayıs
lütfen bekleyin

No media source currently available

0:00 0:29:58 0:00
XS
SM
MD
LG