Erişilebilirlik

Jackson'ın Çocuklarının Velayeti Babaanneye Verildi


Michael Jackson’un üç çocuğunun geçici velayeti ve mal varlığının bir kısmının kontrolü, Jackson’ın annesi Katherine Jackson’a verildi.

Katherine Jackson torunlarının velayetini almak üzere dün Los Angeles’ta mahkemeye başvurmuştu. 12, 11 ve 7 yaşlarındaki Prince Michael, Paris Michael Kathrine ve Prince Michael II’nin kesin velayetlerinin kime verileceği daha sonra belli olacak. Üç çocuk babalarının ani ölümünden beri Michael Jackson’un anne ve babasıyla yaşıyor.

Çocuklardan ikisinin annesi olan Deborah Rowe’un nerde olduğu bilinmiyor. Jackson’un en küçük oğlu ise taşımacı anne aracılığıyla dünyaya gelmişti.

Avukatları Jackson’ın vasiyeti olup olmadığını araştırıyor. Jackson’ın otopsisi Cuma günü tamamlandıç Ancak test sonuçlarının alınması bir iki hafta sürecek. Jackson’ın ailesi yıldıza ikinci bir otopsi daha yapılması talebinde bulundu.

Dün düzenlenen Siyah Eğlence Televizyonu Ödülleri Michael Jackson anısına yıldızlar geçidine dönüştü. Törene katılanlar arasında Jackson’un babası Joe ve kızkardeşi Janet, Jamie Foxx, Alicia Keys ve Sean Diddy Combs da vardı.

XS
SM
MD
LG