Erişilebilirlik

Washington’da Mangal Festivali


Travel Channel ve Discovery.com'un “En İyi 10 Mangal Etkinliği”, CNN Travel'ın “ABD'de Kaçırılmaması Gereken 5 Yaz Festivali” listelerinde yer alan festivalde, çocuklar ve yetişkinler için farklı etkinlikler, canlı müzik ve usta aşcılardan yemek gösterileri vardı

Beyaz Saray’ı Kongre Binası’na bağlayan ve resmi geçitler, tören alayları ve protesto gösterileri ile sık sık gündeme gelen Pennsylvania Caddesi, geçtiğimiz hafta sonu 2 günlük bir festivale ev sahipliği yaptı.

Bu yıl 22’ncisi düzenlenen Ulusal Başkent Mangal Yarışması “Safeway National Capital Barbecue Battle” başta Washington ve çevresi olmak üzere tüm ülkeden 41 ekibin katılımı ile gerçekleşti.

Katılımcılar 21 Haziran Cumartesi gününün erken saatlerinden Pazar sabahına kadar mangal başında hünerlerini sergiledi.

Travel Channel ve Discovery.com'un “En İyi 10 Mangal Etkinliği”, CNN Travel'ın “ABD'de Kaçırılmaması Gereken 5 Yaz Festivali” listelerinde yer alan festivalde, çocuklar ve yetişkinler için çok sayıda etkinlik, hediyeler, ücretsiz yiyecekler, canlı müzik ve usta aşcılardan yemek gösterileri vardı.

Festivalde, 30 farklı müzik grubu 3 farklı sahnede performans sergiledi. NBA’a bağlı gezici NBA eğlence turu “NBA Nation” da festivaldeydi. 22 Haziran Pazar günü, Philadelphia 76ers, Harlem Globetrotters gibi takımlarda oynamış emekli profesyonel basketbolcu Darryl Dawkins çocuklarla basketbol oynarken Washington Wizard basketbol takımının dansçı kızları şovlarıyla izleyenleri büyüledi.

Bu yılki festival çocuklar için çalışan “DC Children’s Charities” adlı hayır kurumu ve ihtiyacı olanlara yiyecek yardımı sağlayan “Capital Area Food Bank” yararına düzenlendi. Ayrıca, gazi ve gazi ailelerinin yararına para toplamak icin Kara, Hava ve Deniz kuvvetleri, Sahil Güvenlik’ten aşçılar da birbirleriyle yarıştı.

Festival, toplam 40 bin dolar ödülün sahiplerini bulmasıyla sona erdi.

STÜDYO VOA

Köprü kazasının ardından milyarlarca dolarlık tazminat bekleniyor – 28 Mart
lütfen bekleyin

No media source currently available

0:00 0:29:59 0:00
XS
SM
MD
LG