Erişilebilirlik

Washington’da Kalite Zirvesi


Washington'da düzenlenen üçüncü kalite kongresi
Washington'da düzenlenen üçüncü kalite kongresi

Los Angeles ve New York’tan sonra bu yıl üçüncüsü Washington’da düzenlenen Uluslararası Dünya Kalite Zirvesi Türk iş dünyasının bazı temsilcilerini Amerika’daki meslektaşlarıyla biraraya getirdi

Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu (TADF), DMW Uluslararası Diplomatlar Birliği ve MÜSİAD-USA işbirliği ile Lob'in World tarafından düzenlenen 3. Dünya Kalite Zirvesi, İşbir Holding, Sefamerve.com, İSTOT, Göğüş Holding, Kozmetra ve EAR Teknik gibi Türk iş dünyasının başarılı firma ve yöneticilerini Amerika’daki meslektaşlarıyla biraraya getirdi.

Los Angeles ve New York’tan sonra bu yıl üçüncüsü Washington’da düzenlenen Uluslararası Dünya Kalite Zirvesi’ne katılan özel sektör, akademi, devlet ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Türkiye ve Amerika’da girişimcilik vizyonu, inovasyon ve yüksek kalite alanlarında bilgi alışverişinde bulundular.

Hızla büyüyen Türkiye ekonomisinin önemli bir pazar oluşturduğunu dile getiren katılımcılar, amaçlarının bu pazardaki fırsatların tanıtılıp, değerlendirilmesi olduğunu belirtti.

Başta İşbir Holding olmak üzere kalite ve inovasyon alanında başarılı bulunan Sefamerve.com, İSTOT, Göğüş Holding, Kozmetra ve EAR Teknik firmalarına ödüllerini Maryland Valisi Başdanışmanı Anwer Hasan verdi.

STÜDYO VOA

Trump’a ‘sus payı davası’ öncesinde konuşma yasağı – 27 Mart
lütfen bekleyin

No media source currently available

0:00 0:29:59 0:00
XS
SM
MD
LG