Erişilebilirlik

THY Kabin Memuru New York’ta Otel Odasında Ölü Bulundu


Türk Hava Yolları kabin memuru Eda Özdemir, New York’ta kaldığı Long Island Marriot otelinde ölü bulundu. Özdemir'in intihar ettiğinden şüpheleniliyor.

İstanbul’dan yapılan sefer sonrasında Türk Hava Yolları ekibinin kaldığı Long Island Marriot oteline yerleşen Eda Özdemir’e ekip arkadaşları ulaşamadı. Kaldığı odaya giren arkadaşları Eda Özdemir’in cansız bedeniyle karşılaştı. Olayla ilgili Long Island Nassau County Polisi soruşturma başlattı.

New York’a İstanbul’dan düzenlenen sefer sonrasında yatıda olduğu sırada kaldığı otel odasında intihar ettiği iddia edilen Eda Özdemir ile ilgili THY Basın Müşavirliği'nden de bir açıklama yapıldı.

Ölüm nedeni otopside belli olacak

Açıklamada “Kabin memuru Eda Özdemir yatı seferi için bulunduğu New York’ta otel odasında ölü olarak bulundu. Konuyla ilgili henüz detaylı bilgi mevcut değildir. Cenazesi şu anda New York’ta yapılacak otopsi sonrası detaylı bilgi belli olacak. Eda Özdemir 31 yaşında, 8 yıldır kabin memuru olarak görev yapıyordu” denildi.

Nassau polisi : ‘Olayı soruşturuyoruz’

THY'den yapılan açıklamada intihar nedenine ilişkin henüz bilgilerin netleşmediği ve detayların New York'ta Eda Özdemir'e yapılacak otopsinin ardından belli olacağı belirtildi. Eda Özdemir'in cenazesinin Türkiye’ye gönderileceği ifade edildi.

Amerika’nın Sesi’ nin ulaştığı New York Long Island Nassau County Polisi olayla ilgili soruşturmanın halen devam ettiğini söyledi.

Aynı otelde ikinci intihar

New York Marriot Long Island Otelinde geçen Nisan ayında da benzeri bir olay yaşanmıştı. Türk Hava Yolları ve Turkish Do&Co şirketinde aşçı olarak çalışan Cumhur Özmen’den haber alamayan uçuş ekibi, odasına resepsiyon görevlilerinin yardımıyla girmiş ve Özmen'in banyoda asılı cesediyle karşılaşmıştı.

STÜDYO VOA

Trump’a ‘sus payı davası’ öncesinde konuşma yasağı – 27 Mart
lütfen bekleyin

No media source currently available

0:00 0:29:59 0:00
XS
SM
MD
LG