Erişilebilirlik

Sinem Saniye NBA Maçında Amerikan Marşını Okudu


Sinem Saniye NBA Maçında Amerikan Marşını Okudu
Sinem Saniye NBA Maçında Amerikan Marşını Okudu

New York’ta yaşayan genç sanatçı Sinem Saniye, Amerikan Basketbol Ligi NBA’de, Los Angeles’ta oynanan LA Clippers-Phoenix Suns maçında toplam 20 bin kişi önünde Amerikan milli marşını okudu.

Ancak Sinem Saniye ile birlikte Amerika’nın çeşitli eyaletlerinden davet edilen diğer Türk sanatçıların maç sonrasında planlanan konser programı, güvenlik nedeniyle son anda iptal edildi.

Konser programının, güvenliğin yeterli olmaması nedeniyle LA Clippers ve Phoenix Suns takımları tarafından iptal edildiği, bununla birlikte kararda Ermeni diasporasının da etkili olduğu iddia edildi.

Almanya'da doğan ve üç yaşından beri ABD'de yaşayan Sinem ikinci müzik klibini çektiği "I'll Confide" adlı şarkısının Ocak ayında Los Angeles Metrosu'nda çalınmaya başlayacak olmasından çok memnun ve “Klibimin, Los Angeles otobüs ve metro sistemlerinde, her gün 1,5 milyon kişiye ulaşması gerçekten beni çok sevindiriyor. Bu klibi çekmek için çok emek harcadım. Ne kadar çok kişi izlerse, benim için o kadar güzel,” diyor.

18 Aralık Washington konserinden önce Amerika'nın Sesi'nin Gündem programında konuk olan Sinem Saniye Seda Çoban'ın sorularını yanıtladı.

Sinem Saniye geçen yıl da Amerika'nın Sesi stüdyolarına konuk olmuş ve Seda Çoban'ın sorularını yanıtlamıştı. New York’ta yaşayan ödüllü besteci Sinem Saniye “When I Don’t Sleep” : “Uyumadığım Zamanlarda” adlı ilk albümüyle müzikseverlerin gönlünü fethetti. İlk müzik klibini “Are We In Love” adlı şarkısına çeken Sinem Saniye, ikinci klibini de "I'll Confide" adlı parçasına çekti.



Sinem Saniye'yle ilgili bilgiler ve müziğini dinlemek için bakabileceğiniz siteler:

www.Sinem.net

www.facebook.com/sinemsaniye

www.myspace.com/sinem

www.twitter.com/sinemsaniye

İlgili bağlantılar

STÜDYO VOA

EKOTÜRK Stüdyo VOA
lütfen bekleyin
Embed

No media source currently available

0:00 0:29:22 0:00
XS
SM
MD
LG