Erişilebilirlik

Selena Gomez Has a Promising New Career


Selena Gomez Has a Promising New Career
Selena Gomez Has a Promising New Career

Yazıyı okuyun ve dinleyin. Sonra Alıştırmalar bölümündeki bağlantıları tıklayarak soruları cevaplayın


(Ses dosyasını indirmek için bu link'i sağ tıklayıp, menüden Kaydet maddesini seçiniz: MP3'ü indirmek için)

Selena Gomez is a singer and actress. She started her career when she was seven years old. She starred on the children’s public television show, “Barney and Friends.”

She’s now 18 years old. She stars in a popular Disney television show. She also starred in a hit movie last summer.

Gomez just finished her second album. The album was number four on Billboard Magazine’s top 200 albums chart. Here’s the title song, “A Year Without Rain,” from the new album, “A Year Without Rain” by Selena Gomez and the Scene. Selena Gomez also had good luck with their first album, “Kiss and Tell.” It has sold more than a million copies around the world.

Selena Gomez Has a Promising New Career
Selena Gomez Has a Promising New Career

Here is “Round and Round,” another song from “A Year Without Rain.”

Selena Gomez was born in Grand Prairie, Texas. Her family is Mexican and Italian. She was named after another famous singer, Selena.

Last year, Selena Gomez became a United Nations Children’s Fund Ambassador. She was seventeen. She was the youngest person to have this job. Gomez also has been the spokesperson for the Trick or Treat for UNICEF Halloween program for three years straight.

This is Selena Gomez and the Scene singing “Live Like There’s No Tomorrow” from “A Year Without Rain.”

--------------------------------

1. Vocabulary Skills:

Click on this exercise to improve your English vocabulary! Open

2. Main Idea:

Improve your English comprehension skills with this activity! Open

3. Facts:

Improve your English by learning the facts! Open

4. Listening Skills:

Click here to improve your English language listening skills! Open

5. Expand Your English Skills:

Expand your English language skills with this activity! Open

Şarkıcı ve oyuncu Selena Gomez eğlence dünyasındaki kariyerine yedi yaşında başladı. Gomez, ilk oyunculuk deneyimini, çocukların en sevdiği programlardan ‘Barney ve Arkadaşları’nda elde etti.

18 yaşında olan Gomez, Disney televizyonunun en popüler programlarından birinde oynuyor. Oyuncu geçen yaz da sevilen bir sinema filminde rol aldı.

İkinci albümünü tamamlayan Gomez’in bu çalışması, Billboard müzik dergisinin en çok satan 200 albüm listesinde dördüncü sıraya yükseldi. Selena Gomez ve The Scene, albüme adını veren ‘A Year Without Rain’ adlı şarkıyı seslendiriyor.

‘Kiss and Tell’ adlı ilk albümüyle büyük başarı elde eden Selena Gomez’ın bu çalışmasıysa tüm dünyada bir milyondan fazla sattı. Şimdi ‘A Year Without Rain’ albümünden bir başka parça, ‘Round and Round.’

Texas eyaletinin Grand Prairie kasabasında doğan Selena Gomez’in ailesi Meksika ve İtalyan asıllı. Ailesi Gomez’e, genç yaşta hayata veda eden bir başka ünlü şarkıcı Meksika asıllı Selena’nın adını koymuş.

Selena Gomez 17 yaşındayken Birleşmiş Milletler Çocuk Fonu UNICEF iyi niyet elçisi oldu. Gomez, UNICEF elçisi olan en genç kişi ünvanına sahip. Ünlü şarkıcı üç yıl üst üste UNICEF’in Cadılar Bayramı programının sözcülüğünü de yaptı.

Selena Gomez The Scene’le birlikte ‘A Year Without Rain’ albümünden ‘Live Like There’s No Tomorrow’ parçasını seslendiriyor.

XS
SM
MD
LG