Erişilebilirlik

Şarkıcı Chris Brown’a Cinsel Saldırı Suçlaması


ABD’li şarkıcı Chris Brown beraberindeki iki kişiyle birlikte Fransa’nın başkenti Paris’te gözaltına alındı. Fransız yetkililere göre bir kadın Chris Brown hakkında cinsel saldırı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Grammy ödüllü şarkıcı Pazartesi günü tecavüz ve uyuşturucu suçlamasıyla gözaltına alındı.

Chris Brown’un Sony Music’teki menajeri şarkıcı hakkındaki suç duyurusuna ilişkin yorum yapmaktan kaçındı. Menajeri Chris Brown’un neden Paris’te bulunduğuna ilişkin bilgi de vermedi. Şarkıcının avukatı Mark Geragos’tan da bir açıklama gelmedi.

Paris’te Chris Brown hakkında suç duyurusunda bulunan kadın Brown ve arkadaşlarıyla 15 Ocak’ı 16 Ocak’a bağlayan gece Champs-Elysees yakınlarındaki Le Crystal gece kulübünde tanıştığını ve daha sonra hep birlikte Paris’in merkezinde bulunan Concorde Plaza yakınlarındaki Mandarin Oriental adlı otele gittiklerini anlattı.

Chris Bown’un korumalarından biri de soruşturma kapsamında gözaltına alınanlar arasında.

2011 yılında en iyi R&B albümü dalında Grammy ödülünü kazanan Chris Brown 2000’lerde çıkardığı “Run It” ve “Kiss Kiss” adlı parçalarıyla biliniyor.

Instagram’da 50 milyon takipçisi olan Brown Pazartesi günü Paris’te bir gece kulübünden bir fotoğraf paylaşmıştı.

Chris Brown 2009 yılında o dönem sevgilisi olan şarkıcı Rihanna’yı darp ettiği gerekçesiyle gözaltına alınmış, suçunu itiraf etmişti. Chris Brown geçen yıl da bir konser sonrası gece kulübünün fotoğrafçısını darp etmekle suçlanmıştı.

2013 yılında Chris Brown başkent Washington’da bir otelin önünde bir kişiyi darp etmesinin ardından rehabilitasyona başlamış ancak tesisin kurallarına uymadığı için oradan da kovulmuştu. 2 ay gözaltına kalan Chris Brown mahkeme emriyle öfke kontrolu derslerini tamamladıktan sonra annesinin arabasına tuğla fırlatmakla suçlanmıştı.

STÜDYO VOA

IMF Avrupa Dairesi Direktörü Kammer: “Türkiye’deki ekonomik programı destekliyoruz” – 19 Nisan
lütfen bekleyin

No media source currently available

0:00 0:29:51 0:00
XS
SM
MD
LG