Erişilebilirlik

Oscar Ödüllü Reese Witherspoon Evleniyor


Reese Witherspoon, kızı Ava ve oğlu Deacon ile Hollywood Şöhretler Kaldırımı'na konan kendi yıldızının başında (1 Aralık 2010)
Reese Witherspoon, kızı Ava ve oğlu Deacon ile Hollywood Şöhretler Kaldırımı'na konan kendi yıldızının başında (1 Aralık 2010)

Ajanslara ve müzik dergilerine göre, Oscar ödüllü ünlü oyuncu Reese Witherspoon evleniyor. 34 yaşındaki Witherspoon, nişanlandığı 40 yaşındaki Jim Toth’la geçen yıl Ocak ayından beri birlikte. Jim Toth Los Angeles’daki Creative Artists şirketinde oyuncu menajerliği yapıyor.

Reece Witherspoon’un özellikle 11 yaşındaki kızı Ava’yla 7 yaşındaki oğlu Deacon’a Toth’un gösterdiği ilgiden çok memnun olduğu bildiriliyor. Ava ve Deacon, Witherspoon’un aktör Ryan Phillippe’yle yedi yıl süren evliliğinden.

Ajanslara göre, Witherspoon ve Toth, bir yıldır herşeyin yolunda gitmesi üzerine nişanlandı. Çiftin 2011’de evlenmesi bekleniyor, ancak taraflar bu konuda tarih açıklamadı.

Witherspoon’un ünlü actor Jake Gyllenhaal’le ilişkisi 2009’da bitmişti. Ünlü oyuncu Witherspoon 2006’da yedi yıl evli kaldığı ve iki çocuk sahibi olduğu Ryan Phillippe’den boşanmıştı.

Witherspoon bugünlerde How Do You Know adlı yeni komedisiyle yine adından söz ettiriyor. Reese Witherspoon, 2006 yılında Walk the Line adlı filminde canlandırdığı ünlü halk şarkıcısı June Carter Cash rolüyle Oscar almıştı. Witherspoon bu filmde şarkı söylemek için aylarca müzik ve gitar dersleri almıştı.

XS
SM
MD
LG