Erişilebilirlik

Paul McCartney Üçüncü Kez Dünyaevine Girdi


69 yaşındaki eski Beatles üyesi McCartney ve 51 yaşındaki Amerikalı Nancy Shevell, Londra belediyesindeki resmi nikahla evlendi
69 yaşındaki eski Beatles üyesi McCartney ve 51 yaşındaki Amerikalı Nancy Shevell, Londra belediyesindeki resmi nikahla evlendi

Efsanevi Beatles grubunun üyelerinden Paul McCartney, dün üçüncü kez dünyaevine girdi.

Paul McCartney ve Amerikalı Nancy Shevell, Londra belediyesindeki resmi nikahla evlendi. McCartney, 42 yıl önce ilk eşi Linda’yla aynı dairede evlenmişti.

Nikaha McCartney ve 51 yaşındaki Shevell’in yakınları dışında Beatles’ın hayattaki diğer üyesi Ringo Starr da katıldı. Amerika’nın ünlü televizyon muhabirlerinden Barbara Walters da, gelinin kuzeni olarak nikah törenindeydi.

69 yaşındaki Paul McCartney, yeniden evlendiği için kendisini nasıl hissettiğini soran gazetecilere, “Müthiş, kendimi evli hissediyorum. Kesinlikle inanılmaz hissediyorum,”dedi.

Paul McCartney’in Amerikalı fotoğrafçı Linda Eastman’la evliliği 29 yıl sürmüş, Linda McCartney 1998’de göğüs kanserinden hayatını kaybetmişti.

McCartney’in eski model ve hayırsever Heather Mills’le evliliğiylse altı yıl sürdü.

Paul McCartney’in Linda’yla evliliğinden bir oğlu, iki kızı ve bir de üvey kızı bulunuyor. Heather Mills’le evliliğindense bir kızları olmuştu.

XS
SM
MD
LG