Erişilebilirlik

New York’ta 'İstanbul Rüzgarı' Esti


New York’ta 'İstanbul Rüzgarı' Esti
lütfen bekleyin

No media source currently available

0:00 0:06:40 0:00

'İstanbul Esintisi' (İstanbul Breeze) adlı sergi, Türk Kültür Vakfı ve ARMAGGAN Art & Design Gallery işbirliğiyle düzenlendi. Sergiyi, küratör Şanel Şan, Amerika’nın Sesi’ne anlattı

Amerika’nın New York kentinde 9 Türk sanatçının eserleri, Türk rüzgarı estirdi.Türk Kültür Vakfı ve ARMAGGAN Art & Design Gallery işbirliğiyle düzenlenen "İstanbul Esintisi" (İstanbul Breeze) adlı sergiyi, küratör Şanel Şan anlattı.

Mehtap Çolak Yılmaz’ın sorularını yanıtlayan Şan, bu tür sanat ve kültür çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi. Sergi daha önce de Chicagoda büyük beğeni kazanmıştı.

Sergide, Nadia Arditti, Semra Özümerzifon Meral Değer, Dilek Aydıncıoglu, Aslı Kutluay ve Dinçer Güngörür gibi sanatçıların eserleri yer alıyor.

“İstanbul Esintisi”, 15 Ocak tarihine kadar New York'taki Bene Rialto'da sanat merkezinde ziyaret edilebilecek.

  • 16x9 Image

    Mehtap Çolak Yılmaz

    Mehtap Çolak Yılmaz, 1997 yılında Star Haber’de başladığı televizyon haberciliğine, 2000 yılında ATV Haber’le devam etti. Avrupa ve Ortadoğu başta olmak üzere dünyanın birçok bölgesinde haber takip etti, söyleşiler ve canlı yayınlar yaptı. 2003 yılında iki ay boyunca Irak’ın işgalini Bağdat ve Kuzey Irak’tan takip etti. 2005 yılında  ATV Haber Washington Temsilcisi olarak mesleğine Amerika’da devam eden Yılmaz, 2012 yılından bu yana da Amerika’nın Sesi’nde çalışıyor.

STÜDYO VOA

IMF Avrupa Dairesi Direktörü Kammer: “Türkiye’deki ekonomik programı destekliyoruz” – 19 Nisan
lütfen bekleyin

No media source currently available

0:00 0:29:51 0:00
XS
SM
MD
LG