Erişilebilirlik

Modacı Nedret Taciroğlu Washingtonluları Büyüledi


Ünlü modacı Nedret Taciroğlu'nun yeni koleksiyonu Washington'da Türk Büyükelçiliği konutunda tanıtıldı. Defileye Türklerin yanı sıra ünlü Amerikalılar da katıldı.

Türkiye’nin Washington Büyükelçiliği konutunda düzenlenen defilede, Nedret Taciroğlu’nun son koleksiyonu tanıtıldı. Modacının, Türk kilimlerinden yola çıkarak tasarladığı kıyafetlerin yanı sıra, gece elbiseleri de izleyenlerin büyük ilgisini çekti.

Taciroğlu, Türkiye’yi yurtdışında sık sık temsil eden bir modacı. New York Moda Haftası’na da katılan Taciroğlu’nun koleksiyonlarında Türk motiflerini görmek mümkün. New York’ta sekiz kez defile düzenleyen Taciroğlu, en son “Bir Kilim Bin Söz” adını taşıyan 2012-2013 sonbahar-kış koleksiyonunu tanıttı.

Kıyafetlerinde bol miktarda ipek, kadife, saten ve tül kullanan ünlü modacı, dikişte de özel bir el çalışması uyguladığını belirtiyor.

Taciroğlu’nun Washingtonluların beğenisine sunduğu koleksiyonu görmek üzere büyükelçiliğe gidenler arasında Amerikalı milletvekilleri ve Başkan Yardımcısı Joe Biden’ın oğlu ile gelini de vardı.

XS
SM
MD
LG