Erişilebilirlik

Londra’da Müslümanların Bayram Coşkusu


Londra’da Müslümanların Bayram Coşkusu
lütfen bekleyin

No media source currently available

0:00 0:04:29 0:00

İngiltere’nin başkenti Londra’da 610 bin Müslüman yaşıyor. Burası Burgess parkı. Yaklaşık %12’si Müslümanlardan oluşan kentin güneydoğusunda bir buluşma yeri. 2018 Kurban bayramı için hazırlanan Burgess Parkı’na iki gün boyunca her milletten Müslüman gelip bayramlaşıyor. Bangladeş, Yemen, Pakistan, Somali gibi ülkelerin Müslümanları çoğunlukta. Onlar için hazırlanan helal yiyecek büfeleri, İslami defile, kına, makyaj reyonları ve Lunapark iki gün boyunca buluşup bayramlaşmalarına vesile olacak. Bayram yerinde hem sponsor hem de bayramlaşmaya gelen Londra Emniyet müdürlüğü ve Londra İtfaiyesi de var.

İngiltere’nin başkenti Londra’da 610 bin Müslüman yaşıyor.

Burası Burgess parkı. Yaklaşık %12’si Müslümanlardan oluşan kentin güneydoğusunda bir buluşma yeri. 2018 Kurban bayramı için hazırlanan Burgess Parkı’na iki gün boyunca her milletten Müslüman gelip bayramlaşıyor.

Bangladeş, Yemen, Pakistan, Somali gibi ülkelerin Müslümanları çoğunlukta. Onlar için hazırlanan helal yiyecek büfeleri, İslami defile, kına, makyaj reyonları ve Lunapark iki gün boyunca buluşup bayramlaşmalarına vesile olacak.

Bayram yerinde hem sponsor hem de bayramlaşmaya gelen Londra Emniyet müdürlüğü ve Londra İtfaiyesi de var.
XS
SM
MD
LG