Erişilebilirlik

Lindsay Lohan TV’de Menekşe Gözlü Elizabeth Taylor’ı Canlandıracak


Film yapımcısı Larry Thompson, Lohan'a güvendiğini ve 4 Haziran'da çekilmeye başlayacak olan “Liz and Dick” adlı televizyon filminin, Ekim ayında yayınlanacağını söyledi

Hollywood'un hem oyunculuğu hem de skandallarıyla özdeşleşen genç oyuncularından Lindsay Lohan, TV’de "menekşe gözlü yıldız" Elizabeth Taylor’ı canlandıracak.

Film yapımcısı Larry Thompson, televizyonların magazin programlarına yaptığı açıklamada, Amerikalı ünlü oyuncu Lindsay Lohan’ın, Elizabeth Taylor’ı canlandırması için üzerinde durdukları tek oyuncu olduğunu belirtti. Projede başından beri Lohan ile çalışmak istediklerini söyleyen Thompson, Lohan'ın Taylor'u kusursuz bir şekilde canlandıracağına inandıklarını kaydetti.


Yönetmenin verdiği bilgiye göre, film, 2011’de ölen İngiliz asıllı oyuncu Taylor’ın kendisi kadar ünlü İngiliz aktör Richard Burton’la yaşadığı fırtınalı aşkı konu alacak. "Liz and Dick" adlı televizyon filminde ünlü yıldızı canlandıracak olan Lohan, sık sık skandallarıyla gündeme geliyor. Çok küçük yaşta Family Trap filmleriyle üne kavuşan Lindsay Lohan, aile içi sorunlarıyla da sık sık magazine basınına malzeme oluyor. Yapımcı Thompson, Lohan'ın aslında son derece yetenekli bir oyuncu olduğunu ve ikinci bir şansı hak ettiğini söyledi.

25 yaşındaki Lindsay Lohan, California'da bir kuyumcudan 2500 dolarlık bir kolye çaldığı, alkollü araç kullandığı ve şartlı tahliye kurallarını ihlal ettiği için 4 kez hapis cezasına mahkum edildi.



"Menekşe Gözlü Yıldız" olarak ünlenen Elizabeth Taylor, "Cleopatra" filminin çekimi sırasında başrolü paylaştığı Burton ile ilk evliliğini 1964 yılında yapmıştı. 10 yıl evli kaldıktan sonra 1974'te ayrılan çift, bir yıl sonra tekrar evlenmiş, 1976 yılında da yeniden boşanmıştı. Taylor, 23 Mart 2011'te hayata veda etmişti. Ünlü popçu Michael Jackson’ın da yakın dostu olan Elizabeth Taylor, birbirinden başarılı performanslarıyla olduğu kadar, son derece değerli mücevher koleksiyonu ve aşklarıyla sık sık kendisinden söz ettirirdi. Son yıllarda sağlığı giderek bozulan Taylor, AİDS'le mücadele kampanyasına para toplayarak da hayranlarının sevgisini kazanmıştı.

4 Haziran'da çekilmeye başlayacak “Liz and Dick” adlı televizyon filminin, Ekim ayında yayınlanması bekleniyor.

XS
SM
MD
LG