Erişilebilirlik

Kim Kardashian Basketbolcu Sevgilisi ile Evlendi


Kim Kardashian Basketbolcu Sevgilisi ile Evlendi
Kim Kardashian Basketbolcu Sevgilisi ile Evlendi

Ünlü televizyon yıldızı Ermeni asıllı Amerikalı Kim Kardashian, yaklaşık 1 yıldır birlikte olduğu basketbol oyuncusu Kris Humphries ile evlendi.

Cumartesi günü California'da, Montecito kasabasında özel bir malikanede yapılan nikah töreninde, Kim Kardashian kendisinden 4 yaş küçük NBA yıldızı Kris Humphries’e bir ömür boyu evet dedi.

People Dergisi’nin haberine göre, 440 davetlinin hazır bulunduğu nikah törenine, Demi Lovato, Avril Lavinge, Ciara, Lindsay Lohan, Eva Longoria gibi ünlü isimler katıldı.

Kim Kardashian’ın fildişi rengi gelinliği Vera Wang imzası taşıyordu. Kim’in annesi Kris Jenner ile kız kardeşleri Kourtney, Khloe, Kylie ve Kendall da bu özel gece için fildişi rengini seçti. Kim, nikah sonrası gece boyunca iki elbise değiştirdi. Bu elbiseler de Kardashian’ların yakın aile dostu olan ünlü modacı Vera Wang’ın tasarımıydı.

People Dergisi’ne göre, Humphries ve Kardashian çifti nikah törenleri için hiçbir masraftan kaçınmadı. Ünlü çift, siyah kristallerle süslü nikah davetiyelerinden, Prens William ve Düşes Kate’in düğün pastasından esinlenerek hazırlanan yaklaşık 20 bin dolarlık 10 katlı pastaya kadar herşeyi özenle seçti.

Evlenme teklifini 18 Mayıs’ta yapan 26 yaşındaki NBA oyuncusu Kris Humphries’ın ünlü yıldıza aldığı 2 milyon dolar değerindeki pırlanta yüzük magazin basınında uzun süre konuşulmuştu.

Çiftin nikahını baştan sona görüntüleyen Amerika’nın ünlü magazin kanalı E, nikahtan çok özel ve perde arkası görüntüleri, 2 bölümlük özel bir program halinde Ekim ayında yayınlamayı planlıyor.

Humphries ve Kardashian çiftinin nikahından görüntüleri aşağıdaki YouTube videosundan izleyebilirsiniz.

XS
SM
MD
LG