Erişilebilirlik

Oscarlı Oyuncu Michael Douglas Gırtlak Kanseri


Oscarlı Oyuncu Michael Douglas Gırtlak Kanseri
Oscarlı Oyuncu Michael Douglas Gırtlak Kanseri

Doktorlar, Douglas’ın boğazındaki kanserli tümorü doğruladı ve sekiz hafta sürecek kemoterapi ve radyoterapi tedavisine başladı

Ünlü aktör Michael Douglas, gırtlak kanseri tedavisi görüyor. Doktorlar, Douglas’ın boğazındaki kanserli tümorü doğruladı ve sekiz hafta sürecek kemoterapi ve radyoterapi tedavisine başladı. Kanserin ilerlemiş olması yüzünden aslında birbirini izleyen iki tedavi aynı anda yapılıyor. Doktorları aktörün tedaviye yanıt vereceğini ve kurtulma şansının yüksek olduğunu söylüyor. Oscarlı ünlü oyuncu Douglas da, çok iyimser olduğunu ve kanseri yeneceğine inandığını vurguluyor.

Michael Douglas’la 10 yıllık eşi ünlü İngiliz oyuncu Catherine Zeta-Jones, çocukları 10 yaşındaki Dylan ve 7 yaşındaki Carys’in de teşhisi bildiklerini açıkladı.

Michael Douglas kemoterapi ve radyoterapinin aynı anda yapılmasının bütün enerjisini aldığını ve kanserle mücadelenin gerçekten de bir “savaş” olduğunu görmesini sağladığını söylüyor. Douglas’a gırtlak kanseri teşhisi Ağustos ayı başında konmuş. Daha önce sürekli kulak ve bogaz ağrısı yüzünden sık sık doktora gittiğini belirten Douglas, teşhisin gecikmesinin kendisini kaygılandırdığını doğruluyor.

Aktörün 40 yaşındaki eşi Zeta-Jones, her zaman çok aktif olan Michael Douglas’I tedavi yüzünden çok halsiz ve bitkin görmeye dayanamadığını açıkladı. Zeta-Jones Michael Douglas’ın çok zor ve yoğun bir yıl geçirdiğini, ilk evliliğinden olan 31 yaşındaki oğlu Cameron’un uyuşturucu suçlamalarıyla hapse atıldığını görmekten yıkıldığını, şimdi de kanserle mücadele ettiğini anlattı. Oscarlı oyuncu, eşini kemoterapi alırken görmeye dayanamadığını ve hastanede odasının önünde beklediğini itiraf etti.

Michael Douglas’ın son filmi “Wall Street:Money Never Sleeps” 24 Eylül’de gösterime giriyor.




XS
SM
MD
LG