Erişilebilirlik

Jennifer Aniston'ın Güzellik Sırları


Jennifer Aniston'ın Güzellik Sırları
Jennifer Aniston'ın Güzellik Sırları

Jennifer Aniston düzgün fiziği ve ipeksi cildiyle adeta yıllara meydan okuyor. Peki güzel yıldızın sırrı ne? Aniston, In Style Dergisi’ne verdiği röportajda herkesin merak ettiği bu sorunun yanıtını açıkladı.

42 yaşındaki Aniston genetik faktörlerin cildinin her daim ışıl ışıl olmasında etkisinin büyük olduğunu söylese de asıl sırrının güneşten korunmak olduğunu belirtiyor. Aniston, "Birkaç yıl önce cildimde kahverengi güneş lekeleri belirmeye başladı; o gün bugündür dışarı çıkmadan önce mutlaka koruyucu faktörlü krem kullanıyorum", diyor.

Ünlü oyuncu, "Herkes botoks sayesinde genç göründüğümü sanıyor. Evet, geçmişte botoksu denedim ama bana göre olmadığını anladım, ben doğallıktan yanayım", diyor.

Günlük hayatta makyaj yapmaktan hiç hoşlanmadığını vurgulayan Aniston, saçlarının her zaman sağlıklı görünmesine de özen gösterdiğini hatta fırsat bulduğunda saç uçlarındaki kırıkları temizlemek için çantasında sürekli küçük bir makas taşıdığını söylüyor.

Men’s Health Dergisi tarafından "Tüm Zamanların En Seksi Kadını" seçilen Jennifer Aniston, düzgün fiziğini korumak için de düzenli olarak spor yaptığını ve bol su tükettiğini söylüyor.

STÜDYO VOA

Biden Yönetimi ve İsrail arasında ilişkiler geriliyor mu? – 9 Mayıs
lütfen bekleyin

No media source currently available

0:00 0:29:58 0:00
XS
SM
MD
LG