Erişilebilirlik

İstanbul’da Teröre Lanet Yürüyüşü


İstanbul’da Teröre Lanet Yürüyüşü
lütfen bekleyin

No media source currently available

0:00 0:02:22 0:00

İstanbul'da dün gece meydana gelen terör saldırısını protesto etmek için yüzlerce kişi teröre lanet yürüyüşü için bir araya geldi.

Dün gece İstanbul Dolmabahçe'deki Beşiktaş Vodafone Arena yakınlarında ve Maçka Parkı'nda meydana gelen terör saldırısı sonucu 38 kişinin hayatını kaybetmesi ve 155 kişinin yaralanmasını protesto etmek için Ak Parti İstanbul İl Teşkilatı, CHP Beşiktaş İlçe Örgütü, Türkiye Demokrasi Platformu, İstanbul Ticaret Odası gibi birçok sivil toplum kuruluşu üyesi ve çok sayıda vatandaş Eminönü'ndeki İstanbul Ticaret Odası Başkanlığı önünde toplanarak terör saldırılarının gerçekleştiği Beşiktaş'a yürüdü.

Ellerinde Türk bayraklarıyla teröre lanet yürüyüşü düzenleyen yüzlerce kişi, tekbirler eşliğinde saldırının meydana geldiği alanda toplandı. Doğrudan çevik kuvvet ekibinin hedef alındığı saldırıda hayatını kaybeden 30 polis için polis arabalarının üzerine karanfiller bırakıldı.

CHP Beşiktaş İlçe Başkanlığıkanlı terör saldırısını protesto etmek için üzerinde"alışmayacağız" yazılı afişle terörü lanetledi.

Terör saldırılarında hayatını kaybedenler için, saldırının meydana geldiği alana karanfiller bırakılarak dualar okundu.

STÜDYO VOA

EKOTÜRK Stüdyo VOA
lütfen bekleyin
Embed

No media source currently available

0:00 0:29:44 0:00
XS
SM
MD
LG