Erişilebilirlik

İstanbul’da Mücevher Fuarı


İstanbul’da Mücevher Fuarı
lütfen bekleyin

No media source currently available

0:00 0:02:03 0:00

İstanbul Jewelry Show, dünyanın en büyük beş mücevher fuarı arasında yer alıyor ve Türkiye’de yılda 2 kez düzenleniyor. Bu yılki ikinci mücevher fuarı da, 11-14 Ekim 2018 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlendi.

İstanbul Jewelry Show, dünyanın en büyük beş mücevher fuarı arasında yer alıyor ve Türkiye’de yılda 2 kez düzenleniyor.

Bu yılki ikinci mücevher fuarı da, 11-14 Ekim 2018 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlendi.

Halka kapalı yapılan ve sadece sektör profesyonellerinin ziyaret edebildiği 47. İstanbul Jewelry Show’da, Altın takı, pırlanta mücevher, değerli taş, inci, gümüş, saat, vitrin dekorasyon, makine, ekipman ve kasa sektörlerinden 800'ün üzerinde firma ve marka yer aldı.

Fuar kapsamında fiyatı 1,5 milyon Lira olan 9 karatlık pırlanta yüzük ve çok sayıda ilgi çekici mücevher 110’u aşkın ülkeden gelen 16 bine yakın sektör profesyonelinin beğenisine sunuldu.

33 yıldır bu fuarı düzenlediklerini belirten UBM Rotaforte Uluslararası Fuarcılık Genel Müdürü Atilla Marangozoğlu fuara ilişkin yaptığı açıklamada, “Bu fuar bölgenin en büyük mücevher fuarıdır. Dünyanın en büyük mücevher fuarı olan Hong Kong fuarını da biz düzenlediğimiz için o bölgelerden müşteri çekme fırsatı yakalıyoruz ve böylelikle her geçen gün fuarımız daha da büyüyor“ dedi.

Büyük bir mücevher üreticisinin Genel Müdürü Yiğit Akgün, Türkiye’de ekonomik daralmanın etkilerinin fuara da yansıdığını söyledi. Fuara gelen müşterilerin daha az ve temkinli alışveriş yaptığını kaydetti.
XS
SM
MD
LG