Erişilebilirlik

İmam Abdullah: ‘Hunhar Cinayetleri Lanetliyoruz’


İmam Abdullah: ‘Hunharca Cinayetleri Lanetliyoruz’
lütfen bekleyin

No media source currently available

0:00 0:05:37 0:00

Amerika’nın önde gelen üniversitelerinden Duke Universitesi İslam Araştırmaları Enstitüsü Öğretim Üyesi Abdullah Antepli Amerika’nın Sesi’nin canlı yayınına katıldı ve İslamofobi’ye karşı Müslüman dünyasının birlik içinde hareket etmesi gerektiğini söyledi

Paris saldırılarını düzenleyen teröristlerin saldırıları İslam adına gerçekleştirdikleri iddialarına en sert tepki Müslüman toplumunun temsilcilerinden geldi.

Amerika’nın önde gelen üniversitelerinden Duke Universitesi İslam Araştırmaları Enstitüsü Öğretim Üyesi Abdullah Antepli Amerika’nın Sesi’nin canlı yayınına katıldı ve İslamofobi’ye karşı Müslüman dünyasının birlik içinde hareket etmesi gerektiğini söyledi.

Amerikan Kongresi’nin 2010 yılında açılış duasını da yapan İmam Abdullah Antepli, “barbarca işlenen cinayetleri İslamiyetle bağdaştırmanın mümkün değildir” dedi.

Hiç bir İslam düşmanı İslamiyete bundan daha büyük zarar veremezdi diye konuşan İmam Abdullah, bu hunharca cinayetlerin Müslümanlar tarafından hiç eğip bükmeden en şiddetli şekilde lanetlemeli ve kınamalıyız” dedi.

  • 16x9 Image

    Mehtap Çolak Yılmaz

    Mehtap Çolak Yılmaz, 1997 yılında Star Haber’de başladığı televizyon haberciliğine, 2000 yılında ATV Haber’le devam etti. Avrupa ve Ortadoğu başta olmak üzere dünyanın birçok bölgesinde haber takip etti, söyleşiler ve canlı yayınlar yaptı. 2003 yılında iki ay boyunca Irak’ın işgalini Bağdat ve Kuzey Irak’tan takip etti. 2005 yılında  ATV Haber Washington Temsilcisi olarak mesleğine Amerika’da devam eden Yılmaz, 2012 yılından bu yana da Amerika’nın Sesi’nde çalışıyor.

STÜDYO VOA

Uluslararası yatırımcılar Türk ekonomisinden güvence bekliyor – 17 Nisan
lütfen bekleyin

No media source currently available

0:00 0:29:50 0:00
XS
SM
MD
LG