Erişilebilirlik

Hollywood'da Neler Oluyor?


Hollywood'da Neler Oluyor?
Hollywood'da Neler Oluyor?

Zoe Saldana ve Bradley Cooper sevgili oldukları yönünde çıkan haberleri yalanladı."The Words" filminin setinde yakınlaştıkları öne sürülen iki ünlü oyuncu, sadece arkadaş olduklarını iddia etti.

7 aylık hamile olan ünlü şarkıcı Jessica Simpson, aldığı kilolar nedeniyle çok terlediğini bunun da cildine iyi geldiğini söylüyor. Simpson, hamileliğin kendisine yaradığını her fırsatta yineliyor.

Lindsay Lohan’ın 17 yaşındaki kız kardeşi Ali Lohan, estetik ameliyat olduğu yönündeki haberleri yalanlıyor. İddialara gülen Ali, estetiğe karşı olduğunu söylüyor.

Ünlü aktör Orlando Bloom'un model eşi Miranda Kerr, oğlu Flynn’in kameraları sevdiğini söylüyor. Ünlü model "Bir keresinde oğlumu paparazzilerden saklamaya çalıştım ancak bu onun hiç hoşuna gitmedi, poz vermeye bayılıyor,” diye konuşuyor.

Twilight filiminin yıldızı Robert Pattinson, “Sevdiğim kişi için canımı veririm,” diye konuştu. “Eğer birini gerçekten seviyorsanız onun için ölümü göze alabilmelisiniz," diyen Pattinson, bu açıklamasıyla genç kız hayranlarını yine büyüledi.

STÜDYO VOA

Mehmet Şimşek’ten “harcamaları azaltma” mesajı - 18 Nisan
lütfen bekleyin

No media source currently available

0:00 0:29:59 0:00
XS
SM
MD
LG