Erişilebilirlik

Folk Şarkıcısı LeAnn Rimes 29 Yaşında


Folk Şarkıcısı LeAnn Rimes 29 Yaşında
Folk Şarkıcısı LeAnn Rimes 29 Yaşında

Folk şarkıcısı LeAnn Rimes dün 29 yaşına girdi.

28 Ağustos Pazar günü doğum gününü kutlayan LeAnn ilk şarkı ve dans yarışmasını 5 yaşındayken kazandı. 11 yaşında Teksas’taki küçük bir kayıt şirketinden “All That” adlı ilk plağını çıkardı. 1996 yılında milyonlarca satan “Blue” adlı albüme imlzasını atarak şöhret merdivenlerini hızla tırmanmaya başladı. Albümün en çok sevilen şarkıları “How Do I Live,” “Commitment,” “Big Deal” ve “I Need You” oldu. 2000 yılında LeAnn Rimes “Coyote Ugly” adlı film için üç şarkı yaptı, filmde küçük de bir rol üstlendi.

Folk Şarkıcısı LeAnn Rimes 29 Yaşında
Folk Şarkıcısı LeAnn Rimes 29 Yaşında

2002 yılı Şubat ayında LeAnn, Dean Sheremet adlı bir dansçıyla evlendi. Evlendikten sonra babası ve eski menajeri olan Wilbur Rimes’la barıştı. Genç ve başarılı şarkıcı evlenmeden önce babası aleyhinde dava açarak onu kendisinden milyonlarca dolar çalmakla suçlamıştı.

LeAnn Rimes’ın 8’inci albümü “Twisted Angel,” 2002 yılında çıktı. Albümdeki şarkılardan dördünü yazan LeAnn, 2003 yılında ilk çocuk kitabı “Jag”i çıkardı. 2004’te kocası Sheremet’le birlikte ikinci çocuk kitabı “Jack’s Best Friend”I yazdıp yayınladı. LeAnn Rimes’ın 2005 yılında çıkardığı “This Woman” adlı albümdeki hit şarkıları “This Woman,” “Nothin’ ‘Bout Love Makes Sense,” “Probably Wouldn’t Be This Way,” “Something’s Gotta Give” ve “Some People” büyük ilgi gördü. 2007 yılında LeAnn, she İngiliz şarkıcı Joss Stone’la ortak bir CD çıkardı. Rimes’ın 2007 yılında çıkardığı “Family” adlı albümde yeralan “Nothin’ Better To Do” ve Grammy ödülüne aday gösterilen “What I Cannot Change” listelerde uzun süre kaldı.

Folk Şarkıcısı LeAnn Rimes 29 Yaşında
Folk Şarkıcısı LeAnn Rimes 29 Yaşında


LeAnn Rimes 2009 yılında Sheremet’ten boşandı ve aktör Eddie Cibrian’la evlendi. LeAnn, Cibrian’la “Nora Roberts’ Northern Lights,” adlı televizyon filmini çevirirken tanışmıştı. Sesiyle olduğu kadar güzelliğiyle de bütün dikkatleri üzerinde toplayan genç şarkıcı, pop-folk karışımı parçalarla adından sık sık söz ettiriyor. LeAnn Rimes, 2 Eylül’de “Lady and Gentlemen” adlı son albümünü tanıtmak amacıyla bir Amerika turnesine başlıyor. Albüm 27 Eylül’de çıkacak.

XS
SM
MD
LG