Erişilebilirlik

CANLI BLOG- Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Washington Ziyareti

Beyaz Saray’daki Trump-Erdoğan görüşmesinden Rus hava savunma sistemi S-400 krizi konusunda şimdilik çözüm çıkmadı. Trump “S-400 alımı bizim için çok ciddi zorluk yaratıyor” mesajını verdi. Beyaz Saray "Diğer alanlarda ilerleme için S-400’e ilişkin konuların çözülmesi hayati önem taşıyor” dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı taşıyan uçak Andrews Havva Üssü’ne indi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Washington’a geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Washington’da

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindeki heyet, Washington’a ulaştı. Bugün ABD Ticaret Odası’nda işadamlarına hitaben kapalı kapılar arında bir konuşma yapması beklenen Erdoğan, Çarşamba günü yerel saatle 12:00’de (20:00 TSİ) Beyaz Saray’da ABD Başkanı Donald Trump’la görüşecek. Başbaşa görüşme sonrasında heyetlerin de katılacağı çalışma yemeğinin ardından Trump ile Erdoğan’ın ortak basın toplantısı yapması bekleniyor.

Erdoğan ve beraberindeki heyet Beyaz Saray’dan ayrıldıktan sonra, Washington yakınlarındaki Maryland eyaletine bağlı Lanham kentindeki Diyanet Merkezi’nde vatandaşlarla buluşacak ve basın mensuplarıyla biraraya gelecek.

Erdoğan'ın Kalacağı Otel Önünde Yoğun Güvenlik Önlemleri
lütfen bekleyin

No media source currently available

0:00 0:04:55 0:00

Erdoğan'ın kalacağı otel önünde yoğun güvenlik önlemleri

Başkent Washington’da bazı Kürt ve Ermeni grupların gösteri düzenlemesi beklenirken, Erdoğan’ın oteli civarında geniş güvenlik önlemleri alındığı gözlemlendi.

Kar küreme araçlarıyla otele giden sokağa gidişler kapatıldı

Daha fazla

XS
SM
MD
LG