Erişilebilirlik

Eminönü’nde 70 Milyon Kuyruğu


Eminönü’nde 70 Milyon Kuyruğu
lütfen bekleyin

No media source currently available

0:00 0:03:12 0:00

Yılbaşı özel çekilişi için Milli Piyango İdaresi’nin belirlediği 70 milyon lira olan büyük ikramiyeyi kazanmak isteyenler, çekilişe günler kala İstanbul’un Eminönü ilçesindeki milli piyango bileti satış gişesi önünde yüzlerce metrelik kuyruk oluşturdu.

Hayallerine kavuşmak isteyen yüzlerce kişi soğuk havaya rağmen bilet almak için saatlerce kuyrukta sıranın kendilerine gelmesini bekledi.

İkramiye çıkarsa ilk olarak ev almak istediğini söyleyen Güler Sağıroğlu, çevresindeki fakirlere de yardım edeceğini belirtti.

Torunuyla birlikte bilet almak için sırada bekleyen Nevin Tezol da evinin kira olduğunu, ikramiye çıkması halinde ev almak istediğini söyledi.

4 saatten beri kuyrukta beklediğini ifade eden Soner Karaduman, ekonominin kötü gidişatından dolayı insanların sıkıntıda olduğunu, milli piyangodan çıkacak ikramiye ile umutlandıklarını ifade etti.

Bilal Sert ise yılbaşı bileti alan insanların ekonomik nedenlerden dolayı değil şanslarını denemek ve değişik bir heyecan yaşamak istedikleri için bilet aldıklarını düşündüğünü söyledi.

Türkiye’de ekonomik kriz olduğunu ve her şeye zam geldiğini anlatan Yusuf Aslan, maddi zorluklar yaşadığını bu yüzden şansını denemek için bilet alacağını kaydetti.

Ordu’dan İstanbul’a ziyarete geldiğini ve şansını burada denemek istediği için kuyrukta uzun süre beklediğini anlatan Fetih Koç, büyük ikramiyenin hayalini kurduğunu söyledi.

Mustafa Öz, 70 milyon TL’nin kendisine çıkması halinde paranın yarısını yardım kuruluşlarına bağışlayacağını diğer yarısını ise kendisine ve akrabalarına harcayacağını belirtti.

STÜDYO VOA

Köprü kazasının ardından milyarlarca dolarlık tazminat bekleniyor – 28 Mart
lütfen bekleyin

No media source currently available

0:00 0:29:59 0:00
XS
SM
MD
LG