Erişilebilirlik

Binali Yıldırım İstanbul’daki Son Mitinginde Seçmenle Buluştu


Binali Yıldırım İstanbul’daki Son Mitinginde Seçmenle Buluştu
lütfen bekleyin

No media source currently available

0:00 0:03:18 0:00

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, 31 Mart yerel seçimleri çalışmaları kapsamında, Maltepe’de vatandaşlara seslendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve yerel adayların da katıldığı mitingde konuşan Yıldırım, “İstanbul’da size borcumu ödemek istiyorum” dedi. Yıldırım sözlerini şöyle sürdürdü:

“İstanbul, bizi biz yapan şehir. 12 yaşımda geldim ben bu şehre. 1967’de ortaokul okudum, lise okudum, üniversite okudum, meslek sahibi oldum, yuva kurdum, çocuk sahibi oldum. Yetmedi beni milletvekili yaptınız. Bakan yaptınız, Başbakan yaptınız. Şimdi artık İstanbul’dayım. İstanbul’da size borcumu ödemek için buradayım. Aziz milletimize güveniyoruz. Değerli arkadaşlarımız, 16 yıl Türkiye için nasıl gece gündüz çalıştıksa, şimdi artık Maltepe için, İstanbul için daha çok çalışacağız, daha çok hizmet edeceğiz.”

AK Parti Seçmeni Binali Yıldırım’ın Kazanmasına Kesin Gözüyle Bakıyor

Binali Yıldırım’ı dinlemeye gelen Halime Altıntaş, işini yapan insanların farklı olduğunu ifade etti.

Altıntaş, “Bizim başkanımız çok değerli. Sonuna kadar arkasındayız. Kesinlikle kazanacağız. Türkiye çok güzel, daha da güzel olacak” dedi.

Özel sektörde çalışan Salim Lazut, Binali Yıldırım’ı yaptığı hizmetlerden ötürü iyi tanıdıklarını belirterek şunları söyledi:

“11 yıl Ulaştırma Bakanlığı yaptı. Hizmetlerini çok iyi biliyoruz. O yüzden bizim bir numaralı adayımız Binali Yıldırım’dır. İstanbul’a da büyük hizmetleri olacağından eminiz. Bu kadar Başbakanlık yapmış, Meclis Başkanlığı yapmış bir insanın seçimde açık ara kazanması gerekiyor. İnşallah bu seçimi alacağız. Bu ülkede çalışmalar belli, hizmetler belli, yaşantılar belli. Onun için millet duyarlı olacağını gösterecek ve seçimlerde de kazanacağız."

Belinde sorun olduğu halde mitinge gelerek, destek olmaya çalıştığını anlatan emekli Emsal Kazanhan, “Yaşantımız çok iyi. Hiçbir şeyden geri kalmıyoruz. Sağlık sistemi güzel, imkanlarımız güzel. Allah bundan kötüsünü göstermesin” diye konuştu.

Binali Yıldırım’ın seçimde açık ara kazanacağını düşündüğünü ifade eden Nevzat Yalçın da, Yıldırım’ı dürüst ve çalışkan olduğu için sevdiklerini ve desteklediklerini belirtti.

STÜDYO VOA

Mehmet Şimşek’ten “harcamaları azaltma” mesajı - 18 Nisan
lütfen bekleyin

No media source currently available

0:00 0:29:59 0:00
XS
SM
MD
LG