Erişilebilirlik

Beşiktaş'ta Toplanan Kalabalık Terör Kurbanlarını Andı


Beşiktaş'ta Toplanan Kalabalık Terör Kurbanlarını Andı
lütfen bekleyin

No media source currently available

0:00 0:03:35 0:00

Çok sayıda kişi iki gün önce düzenlenen bombalı saldırılarda ölenleri anmak üzere Beşiktaş’taki saldırı noktasına giderek gelerek terörü kınadı.

44 kişinin ölümüne 150’den fazla kişinin yaralanmasına neden olan hain saldırı sonrası vatandaşlar, hayatını kaybedenleri anmak için saldırının düzenlendiği Beşiktaş Vodafone Arena’ya doğru yürüdü.

Kalabalık grup, terör saldırısında hayatını kaybeden polisler için, ellerinde Türk bayraklarıyla “Polise Uzanan Eller Kırılsın” sloganları eşliğinde patlamanın yaşandığı alana karanfiller bıraktı.

Anma etkinliğine katılan Serpil Yazıcı, teröre karşı milletçe mücadele edilmesi gerektiğini söyleyerek, birlik beraberlik çağrısında bulundu. Terör saldırılarında hayatını kaybedenler için çok üzüldüğünü ifade eden Yazıcı, “milletçe kenetlenmemiz gerek” diyerek üzücü olayların tekrarlanmamasını temenni ettiğini dile getirdi.

Necdet Koçoğlu da yaşanan olaylardan ders çıkarılması gerektiğini söyledi. Terör saldırılarında genç yaşta hayatını kaybedenler için çok üzüldüğünü ifade eden Koçoğlu, artık yaşanan bu üzücü olayların son bulmasını istediklerini belirtti.

STÜDYO VOA

Mehmet Şimşek’ten “harcamaları azaltma” mesajı - 18 Nisan
lütfen bekleyin

No media source currently available

0:00 0:29:59 0:00
XS
SM
MD
LG