Erişilebilirlik

Başkan Obama ve Eşi Michelle'den Noel Mesajı


Başkan Obama ve Eşi Michelle'den Noel Mesajı
Başkan Obama ve Eşi Michelle'den Noel Mesajı

Başkan Obama ve eşi Michelle Obama haftalık konuşmasını Noel’e ayırdı ve Amerikan halkına ve özellikle de Amerikan askerlerine teşekkür etti.

Başkan Obama video mesajında, eşi Michelle, kızları Malia ile Sasha ve Beyaz Saray’ın tek köpeği Bo ile birlikte Amerikan halkının hem Noel hem de yeni yılını kutladı.

Eşiyle birlikte Amerikalılar’a hitap eden Başkan Barack Obama, herkesten Afganistan’da görev yapan Amerikan askerleri için dua etmelerini istedi. Ordunun Amerika için büyük fedakarlıkta buluduğunu belirten Obama ve eşi, Irak’tan dönen askerlerin aileleriyle biraraya gelmelerinin Noel döneminde çok güzel bir gelişme olduğunu kaydetti.

Noel’in başkalarına yardım amacı taşıdığını vurgulayan Başkan Obama, mesajında Amerikalılar’dan asker aileleri dahil, yardıma ihtiyacı olanlara sevgi göstermelerini, yardımda bulunmalarını istedi.

Başkan Obama ve ailesi Noel tatilini Obama'nın doğduğu Hawaii'de geçiriyor. Noel öncesi Beyaz Saray'da haftada en az iki gün parti veren Obama çifti, partilere 80 binin üzerinde kişinin katıldığını söylüyor.

Başkan Obama, eşi ve kızlarına Noel armağanı olarak ne aldığını açıklamadı ama önceki gün Washington yakınlarındaki bir bilgisayar mağazasında alışveriş etti.

XS
SM
MD
LG