Erişilebilirlik

‘Angelina Jolie Hamile’


‘Angelina Jolie Hamile’
‘Angelina Jolie Hamile’

Angelina Jolie- Brad Pitt çifti şüphesiz magazin basınının en sevdiği çiftlerden. Amerika’da kısaca Brangelina diye adlandırılan çift, 15 Ocak’ta yapılan Altın Küre Ödül Töreni’nin de hakkında en çok konuşulan ismiydi. Günlerdir tüm magazin dergileri ve internet sitelerini tören için giydiği Versace kostümüyle verdiği fotoğraflarla süsleyen Jolie, çok geçmeden bu kez de yeniden hamile olduğu iddiasıyla gündemde.

OK dergisinin bir haberine göre Jolie yaklaşık 3 aylık hamile. Derginin Jolie-Pitt çiftine yakın bir kaynaktan edindiğini belirttiği iddiaya göre, Jolie sabah bulantılarından şikayetçi. Ancak dergiye açıklama yapan kaynak, Angelina Jolie’nin sıkıntılara rağmen hamilelikten yine de çok mutlu olduğunu söylüyor.

‘Angelina Jolie Hamile’
‘Angelina Jolie Hamile’


Hamilelik söylentileri doğruysa Jolie, Altın Küre Ödül Töreni gecesinde kendini iyi sakladı. Zira Jolie, hemen hemen her yerde “Gecenin en şık kıyafetleri” arasında gösterilen beyaz tuvaletiyle kameralar karşısına çıktığında hamile olduğunu gösteren en ufak bir belirti yoktu. Hatta Jolie her zamankinden daha zayıf görünüyordu.

Amerikalı oyuncu bir süre önce Marie Claire dergisine yaptığı açıklamada ailesinin genişleyebileceği sinyallerini vermişti. Jolie, röportajında, “Şu anda bir planımız yok ama kimbilir, yeniden hamile kalabilirim” demişti.

Jolie-Pitt çiftinin Maddox, Pax ve Zahara adında evlat edindikleri 3 çocuğu bulunuyor. Çiftin Shiloh, Knox ve Vivienne adında 3 de biyolojik çocuğu var. Jolie’nin hamile olduğu haberleri doğruysa bu, çiftin 7’nci çocuğu olacak.

Angeline Jolie - Brad Pitt Çifti

STÜDYO VOA

Mehmet Şimşek’ten “harcamaları azaltma” mesajı - 18 Nisan
lütfen bekleyin

No media source currently available

0:00 0:29:59 0:00
XS
SM
MD
LG