Erişilebilirlik

Amerikalı Hip Hop Sanatçısı Gina Loring Türkiye’de


Amerikalı Hip Hop Sanatçısı Gina Loring Türkiye’de
Amerikalı Hip Hop Sanatçısı Gina Loring Türkiye’de

Amerikalı Hip Hop sanatçısı Gina Loring, 24 Mart’a kadar Ankara, Trabzon, Diyarbakır ve İstanbul’da gösteri yapacak.

Güzel sesi, düşündüren şarkı sözleri ve güçlü sahne performansıyla tanınan Gina Loring, 9-10 Mart tarihlerinde yaklaşık 30 çocukla birlikte Ankara’da iki günlük bir çalışma gerçekleştirecek. Amerikalı sanatçı, çocukların şiir ve müzik yoluyla kendilerini ifade etmelerine yardımcı olacak.

Gina Loring 10 Mart’ta Türk Amerikan Derneği’nde yapacağı gösteride Hip Hop’la Apaçi dansını birleştirecek. Program, Güven Sağlık ve Eğitim Vakfı ve Amerikan Hükümeti’nin 2010 Genç Türkiye-Genç Amerika programı işbirliğiyle gerçekleşiyor.

Hip Hop sanatçısı Gina Loring, 11-12 Mart günleri Trabzon’da Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde öğrencilerle birlikte sunacağı gösteriye yöresel Kolbastı dansını da dahil edecek. Trabzon’dan sonra Diyarbakır ve Edirne’ye gidecek olan Amerikalı dansçı, programını İstanbul Eyüp’te Kısa Dalga Gençlik Merkezi’nde yapacağı gösteriyle tamamlayacak.

Gina Loring Los Angeles ve Atlanta’da geniş bir hayran kitlesine sahip. Loring’in müziği, Nina Simone ve Billie Holiday gibi klasiklerin yeni bir versiyonu olarak tanımlanabilir. Amerikan Büyükelçiliği’nin kültür elçileri programının konuk şairi olan Gina Loring, daha önce de Kuveyt, Rusya, Togo ve Gana’da gösteriler yaptı.

XS
SM
MD
LG