Erişilebilirlik

'Amerika Usame bin Ladin'i Sağ Ele Geçirmek İstiyor'


Adalet Bakanı Eric Holder
Adalet Bakanı Eric Holder

Amerika Adalet Bakanı, el Kaide lideri Usame bin Ladin’i, sağ ele geçirmeyi istediklerini bildirdi. Eric Holder, bin Ladin’in sağ yakalanması durumunda kendilerine değerli istihbarat sağlayacağına inanıldığını belirtti

Amerika Adalet Bakanı, el Kaide lideri Usame bin Ladin’i, sağ ele geçirmeyi istediklerini bildirdi. Eric Holder, bin Ladin’in sağ yakalanması durumunda kendilerine değerli istihbarat sağlayacağına inanıldığını belirtti.

Senato’da bir komisyona konuşan Holder, yine de bin Ladin’in yakalanmadan önce, ya Amerikan birlikleri ya da kendi yandaşları tarafından öldürüleceği yönündeki görüşünü yineledi.

Holder, bu görüşünü destekleyecek bilgiyi istihbarat yetkililerinden aldığını kaydetti. Bu bilgilere göre, Usame bin Ladin, yakalanmamak için yandaşlarından kendisini öldürmesini istiyor.

Senato Adalet Komisyonu’nun en kıdemli Cumhuriyetçi üyesi Jeff Sessions, bin Ladin’in yakalanması durumunda, kendisine nasıl muamele edilmesi gerektiği konusunda, net bir politika belirlenmesini istedi.

XS
SM
MD
LG