Erişilebilirlik

VOA Türkçe Yayınlarıyla İlgili Son Bilgiler


Amerika'nın Sesi'nin Washington'dan yapılan Türkçe radyo yayınlarında 30 Temmuz Pazar gününden başlayarak bazı değişiklikler olacak. Şimdiye kadar hergün Türkiye saatiyle 21:00-22:00 arasında yapılan yayının süresi yarım saate, yapıldığı gün sayısı 5'e indirilecek. 21:30-22:00 arasındaki yeni yayın Pazartesi'den Cuma'ya kadar yani beş iş gününde yapılacak.

Pazartesi-Cuma günleri Türkiye saatiyle 06:30-07:00 ve 13:30-13:45 arasında NTV Radyo'da yapılan yayınlar devam ediyor.

Amerika'nın Sesi televizyon programları ise her Pazar akşamı Türkiye saatiyle 21:30-22:00 arasında ve her Salı akşamı 21:00-21:15 arasında TGRT Haber Televizyonu'nda.

Pazar akşamları Gündem programında özellikle sağlık, bilim, teknoloji alanlarında haftanın gelişmelerini ve ABD'de yaşayan ya da Amerika'yı ziyaret eden Türklerle ilgili haberleri sunuyoruz.

Salı akşamları TGRT Haber Televizyonu'nun 21:00 haberleri içinde sunulan ve yakında haftanın diğer akşamlarında da aynı saatte yapılması planlanan Amerika'nın Sesi Washington stüdyolarından canlı bağlantıda ise Türk-Amerikan ilişkileri başta olmak üzere başlıca siyasi gelişmeler hakkında yetkililer, siyasetçiler ve uzmanlarla söyleşiler yapıyoruz.

Kuzey Kıbrıs'taki dinleyici ve izleyicilerimiz, radyo ve televizyon programlarımızın bir bölümünü First-FM ve Genc-TV'de izleyebilirler.

Radyo ve televizyon yayınlarımızdaki yeniliklerin yanısıra, www.amerikaninsesi.com adresindeki Amerika'nın Sesi Türkçe İnternet sitesinde yedi gün boyunca son dünya haberlerini izleyebilirsiniz.

İnternet bağlantılı cep telefonu ya da cep bilgisayarı sahipleri, Amerika'nın Sesi Türkçe sitesindeki son haberleri diledikleri zaman www.voacep.com adresindeki sitemizi ziyaret ederek okuyabilirler.

Radyo ve televizyon yayınlarımızın saat ve frekanslarıyla İnternet'ten dinleme olanakları konusunda toplu bilgiyi, ana sayfamızda, soldaki Bütün Yayınlar linkini tıklayarak bulabilirsiniz.

XS
SM
MD
LG