Erişilebilirlik

Süper Kupa’da En Çok Sevilen 10 TV Reklamı


TiVo şirketi 30 bin kullanıcısıyla anket yaptı, Süper Kupa’nın (Super Bowl) televizyondan naklen yayını sırasında izleyicilerin en çok sevdiği 10 reklamı belirledi

Amerika’da her yıl 100 milyondan fazla kişi Süper Kupa (Super Bowl) olarak bilinen Amerikan Ulusal Futbol Ligi (NFL) final maçını izliyor. New Orleans’ta Pazar akşamı oynanan NFL final maçını San Francisco 49ers’ı 34-31 yenen Baltimore Ravens kazandı ve NFL şampiyonu oldu.

Her yıl Süper Kupa (Super Bowl) büyük bir izleyici kitlesini ekran başına çekiyor. Bu yüzden yılda bir kere oynanan maç, reklam sektörü için de ayrı bir anlam ifade ediyor. Bu yıl da Samsung, Hyundai, Pepsi, Audi gibi şirketler milyonlarca dolar harcayarak yayın haklarını alan CBS televizyonuna kuruluşa reklam verdi. Milyonlarca dolarlık bu reklamlar ekran başındakiler için her yıl olduğu gibi yine reklam şenliği oluşturdu.

TiVo şirketinin 30 bin kullanıcısı arasında yaptığı araştırmada, Süper Kupa (Super Bowl) sırasında gösterilen reklamlardan en çok sevilen 10 reklam ortaya çıktı.

İşte o reklamlar:

1. Taco Bell – “Viva Young”



2. Doritos – “Goat for Sale”



3. Hyundai – “Pick Your Team”



4. Doritos – “Fashionista Daddy”



5. GoDaddy.com – “Perfect Date”



6. M&M – “Anything for Love”



7. Skechers – “Man Vs. Cheetah”



8. Pepsi – “Pepsi Next Drink It To Believe It”



9. Audi – “Prom”



10. Volkswagen – “Get In. Get Happy.”

STÜDYO VOA

Köprü kazasının ardından milyarlarca dolarlık tazminat bekleniyor – 28 Mart
lütfen bekleyin

No media source currently available

0:00 0:29:59 0:00
XS
SM
MD
LG