Erişilebilirlik

Robin Williams Ölü Bulundu


Amerikalı ünlü aktör ve komedyen Robin Williams California’daki evinde ölü bulundu. Emniyet yetkililerinin yaptığı açıklamaya göre, 63 yaşındaki aktörün kendisini asarak intihar ettiği bildiriliyor

Robin Williams’ın evine çağrılan sağlık ekipleri, aktörü kendinden geçmiş bir halde buldu.Williams’ın ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Menajeri, Robin Williams’ın son zananlarda depresyonla mücadele ettiğini bildirdi. Williams daha önce de uluşturucu ve alkol sorunu yüzünden tedavi görmüştü.

Oscar ve Emmy ödüllü ünlü aktör Williams, sanat dünyasına stand-up komedyen olarak başladı. Ardından Mork ve Mindy adlı televizyon dizisinin büyük ilgi görmesi üzerine Hollywood’un dikkatini çekti ve film çevirmeye başladı. Good Will Hunting, Mrs. Doubtfire, Good Morning Vietnam ve Dead Poets Society filmleriyle sinema dünyasında büyük başarılara imza attı. Geçen yıl televizyona dönen Robin Williams Sarah Michelle Gellar’la The Crazy Ones dizisini çekti.

Robin Williams 1982 yılında 33 yaşındayken kullandığı aşırı dozda uyuşturucu yüzünden ölen ünlü actor John Belushi’nin yakın arkadaşıydı ve Belushi’nin ölümünün uyuşturucuyu bırakmasında en önemli etken olduğunu söylemişti.

STÜDYO VOA

Mehmet Şimşek’ten “harcamaları azaltma” mesajı - 18 Nisan
lütfen bekleyin

No media source currently available

0:00 0:29:59 0:00
XS
SM
MD
LG