Erişilebilirlik

Muş’ta Jandarma Komutanı Öldürüldü


Muş’un Malazgirt İlçesi Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız
Muş’un Malazgirt İlçesi Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız

Muş’un Malazgirt İlçesi Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız, uğradığı silahlı saldırıda yaşamını yitirdi. Kulaksız’ın eşi ve kızı da saldırıda yaralandı

Muş’un Malazgirt İlçesi Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız'a saldırı akşam saatlerinde gerçekleşti. Kulaksız, eşi ve kızıyla birlikte ilçe merkezinde araçla gezdiği sırada saldırıya uğradı. Saldırıda ağır yaralanan Kulaksız kaldırıldığı Malazgirt Devlet Hastanesinde yaşamını yitirdi. Saldırganların yakalanması için operasyon başlatıldı. Kulaksız son yıllarda öldürülen en üst düzey subay oldu.

Diyarbakır’ın Silvan İlçesinde de Emniyet Müdürlüğüne roket atarlı saldırı düzenlendi. Askeri lojmanlara düzenlenen silahlı saldırıya askerler karşılık vermesi üzerine çatışma yaşandı. Saldırganlar çatışmadan sonra kaçtı.

Diyarbakır kent merkezinde ise protestocu gruplarla polis arasında çatışmalar yaşandı. Eylemciler polise ses bombası ve molotof kokteyl attı. Polis ise göz yaşartıcı gaz ve tazyikli su kullandı. Çatışmalar gece boyunca sürdü.

STÜDYO VOA

Köprü kazasının ardından milyarlarca dolarlık tazminat bekleniyor – 28 Mart
lütfen bekleyin

No media source currently available

0:00 0:29:59 0:00
XS
SM
MD
LG