Erişilebilirlik

Uluslararası Elektronik Fuarı Las Vegas’ta Başlıyor


CES olarak anılan Uluslararası Elektronik Tüketim Ürünleri Fuarı 8-11 Ocak tarihleri arasında yeni ürün ve modellerin tanıtımını sağlayacak

Amerika’nın en büyük ticari fuarı olan Uluslararası Elektronik Tüketim Ürünleri Fuarı (Consumer Electronics Show) bugün (8 Ocak) günü başlıyor. 11 Ocak günün kadar devam edecek olan fuar Las Vegas kentinde düzenleniyor.

Fuara her yıl olduğu gibi bu yıl da binlerce kişinin ziyaret etmesi, akıllı telefonlardan akıllı mutfak gereçlerine, elektrikli otomobillere kadar çok geniş bir yelpazedeki ürünlerin sergilenmesi bekleniyor.

Fuar, Elektronik Tüketim Ürünleri Birliği tarafından düzenleniyor. Fuar son yıllarda özellikle küçük girişimcilere de ürünlerini sergileme fırsatı tanımaya öncelik veriyor.

Bu yıl fuarda sosyal medya da öne çıkarılan konular arasında. Fuarda bu alanda önde gelen sosyal medya siteleri de boy gösterecek. Twitter, Facebook, Instagram, Google+ bunlar arasında.

Fuarda her yıl olduğu gibi bu yıl da çok sayıda ürün ve marka, ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

Bu yılki fuara eğlence dünyasının ünlü isimleri de renk katıyor. Maroon 5, Curtis “50 cents” Jackson, will.i.am bu ünlüler arasında.

Uluslararası Elektronik Tüketim Ürünleri Fuarı'nın sitesine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
http://www.cesweb.org/

STÜDYO VOA

Mehmet Şimşek’ten “harcamaları azaltma” mesajı - 18 Nisan
lütfen bekleyin

No media source currently available

0:00 0:29:59 0:00
XS
SM
MD
LG