Erişilebilirlik

"Terminatör" Boşanıyor


"Terminatör" Boşanıyor
"Terminatör" Boşanıyor

California eyaletinin eski valisi Cumhuriyetçi Partili ünlü aktör Arnold Schwarzenegger’la 25 yıllık eşi Maria Shriver boşanacaklarını açıkladı.

Yazılı bir açıklama yapan çift, “kararı ikimiz için de çok önemli bir kişisel ve profesyonel geçiş dönemi yaşadığımız için aldık” dedi.

Yedi yıl California valiliği yapan Schwarzenegger Ocak ayında görevden ayrılmıştı. Schwarzenegger vali olmadan önce birçok başarılı aksiyon filmiyle adını duyurmuş ünlü bir aktördü. Özellikle gişe rekorları kıran "Terminatör" filmleriyle adını bütün dünyaya duyuran Avusturya asıllı aktör, ayrıca aksanlı konuşması, agresif açıklamaları ve sarkıntılık iddialarıyla da çok sık gündeme gelmesiyle isim yapmıştı.

Maria Shriver ise eskiden tanınmış bir televizyon sunucusu ve habercisiydi. Shriver eski Başkan John Kennedy’nin kardeşinin kızı ve iki tanınmış senator Robert ve Edward Kennedy’nin de yeğeni.

Maria Shriver, eşinin 2003 yılında zamanın valisi Gray Davis’i yenerek California valiliğini kazandığı seçim kampanyasında önemli bir rol oynamıştı. Shriver özellikle eşi hakkında kadınlara sarkıntılık yaptığı yolunda çıkan haberleri etkisiz hale getirmek için yoğun bir kampanya yapmış ve etkili olmuştu.

Arnold Schwarzenegger’la Maria Shriver’ın yaşları 14’le 21 arasında değişen dört çocuğu var.

XS
SM
MD
LG