Erişilebilirlik

Paris'te Öldürülen Amerikalı Öğrenci Anıldı


Sevdikleri Paris'te Öldürülen Amerikalı Öğrenciyi Andı
lütfen bekleyin

No media source currently available

0:00 0:01:24 0:00

Paris’teki terör saldırılarında hayatını kaybedenlerden biri de California’dan Amerikalı öğrenci Nohemi Gonzales’ti. Los Angeles’ın 40 kilometre güneyindeki Long Beach’te bulunan California Üniversitesi’nde toplanan yüzlerce kişi, ölen arkadaşlarını andı.

Nohemi Gonzales’in yaşadığı çevrede bıraktığı izler çok belirgin. Ailesi, sınıf arkadaşları ve öğretmenleri, esprili ve enerjik genç kızı anmak için kampusteki balo salonunu doldurdu.

Deborah Green,"Kıpır kıpır, hayat dolu, içi içine sığmayan bir insandı. Çok iyi bir tasarımcıydı. Olağanüstü bir gençti. Tüm dünyayı peşinden koşturabilecek bir insandı” diyerek sınıf arkadaşı Gonzales'i anlattı.

Long Beach’teki California Üniversitesi’nde son sınıf tasarım öğrencisi olan 23 yaşındaki Gonzales, yurtdışında bir dönem eğitim görme programı nedeniyle Paris’te bulunuyordu. Profesör David Teubner, terör saldırısı düzenlenen restoranda ölen öğrencisi için Fransa’nın harika bir macera olduğunu söylüyor.

Sınıf arkadaşları, Mimi olarak hitap ettikleri Nohemi Gonzales’in çok çalışkan ve yardımsever olduğunu söylüyor. Üvey babası, Nohemi’yle annesi Beatriz’in birbirlerinin en yakın arkadaşı olduğunu söylüyor.

Gonzales'in erkek arkadaşı Tim Mraz, ”Hep bizimle olacak, hep kalbimde yaşayacak. Herkesin onu yüreğinde yaşatacağına inanıyorum” dedi.

Arkadaşları, Nohemi Gonzales için düzenlenen anma töreninden sonra birbirlerini teselli etmeye, onun yokluğuna alışmaya çalışıyor.

STÜDYO VOA

Köprü kazasının ardından milyarlarca dolarlık tazminat bekleniyor – 28 Mart
lütfen bekleyin

No media source currently available

0:00 0:29:59 0:00
XS
SM
MD
LG