Erişilebilirlik

Ünlü Şarkıcı Celine Dion İkizleriyle Çok Mutlu


Ünlü Şarkıcı Celine Dion İkizleriyle Çok Mutlu
Ünlü Şarkıcı Celine Dion İkizleriyle Çok Mutlu

Eddy ve Nelson adı verilen ikizlerle birlikte hastaneden taburcu olan Celine Dion'a bebekleri büyütürken annesi ve üç kızkardeşi yardım edecek

23 Ekim Cumartesi günü Florida eyaletinin West Palm Beach bölgesindeki St. Mary Hastanesi’nde doğum yapan Celine Dion, ikizlerine Eddy ve Nelson adlarını verdi.

42 yaşındaki Dion ve eşi Rene Angelil, bebeklerden birine Celine Dion’u üne kavuşturan ilk beş albümü çıkaran müzik yapımıcısı Eddy Marnay’nin adını verdiklerini açıkladı. Celine Dion, Marnay’in kendisi için adeta bir “baba” olduğunu ve çiftin yaşamında çok büyük önem taşıdığını söylüyor.

İkizlerden birine de Nelson Mandela’dan esinlenerek “Nelson” adı verildi. Celine Dion iki yıl önce Güney Afrika’da konserler vermiş ve bu sırada tanıştığı Nelson Mandela’dan çok etkilendiğini söylemişti.

Celine Dion’la eşinin ikizlere isim bulması yaklaşık bir hafta sürdü. Yakınlarına göre bunun nedeni, Kanada doğumlu olan Celine Dion’un Fransız isimlerini çok sevmesi, çiftin dokuz yaşındaki oğlu Rene-Charles’ın ise Amerikan isimlerinde ısrar etmesi.

Celine Dion'a bebeklerin bakımında annesi ve kız kardeşlerinden üçünün yardımıcı olacağı açıklandı.

XS
SM
MD
LG