Erişilebilirlik

Photoshop CS6'nın Video Yenilikleri


Yeni sürüm Photoshop hem zaman, hem kalite bakımından tek durak bir program olarak tasarımcıların kurtarıcısı olacağa benziyor

Adobe Photoshop 2007’de CS3 versiyonu ile video düzenleme işlevini kullanıcılarına tanıtmıştı. Video düzenleme aracı CS3 versiyonunda pek ilgi uyandırmadı. Photoshop ürün müdürü Bryan O’Neil Hughes, yeni çıkan photoshop versiyonlarıyla video düzenleme özelliğinin çok daha kolaylaştığını ve yakın bir gelecekte sıkça kullanılacağı söyledi. Bryan O’Neil Hughes, video düzenleme işlevinin çok fonksiyonlu olduğunu belirterek, hedeflerinin Photoshop kullanıcılarına başka programlara gerek kalmadan yardım etmek olduğunu söyledi. Video düzenleme işlevi, Photoshop’ın fonksiyonlarına ek olarak video geçişleri, filtreler, ton ayarlamaları, ton tipi, animasyonlar gibi yenilikler de getiriyor.

Photoshop CS6 ile daha da yaygınlaşması beklenen video düzenleme aracı, video düzenleme programı olan Adobe Premiere’in yerini tutmasa da, küçük bütçeli projelerin vazgeçilmezi olacak. Yeni sürüm Photoshop hem zaman, hem kalite bakımından tek durak bir program olarak tasarımcıların kurtarıcısı olacağa benziyor.

STÜDYO VOA

Trump’a ‘sus payı davası’ öncesinde konuşma yasağı – 27 Mart
lütfen bekleyin

No media source currently available

0:00 0:29:59 0:00
XS
SM
MD
LG