Erişilebilirlik

Madonna 7 Haziran’da İstanbul’da Konser Verecek


Madonna 7 Haziran’da İstanbul’da Konser Verecek
Madonna 7 Haziran’da İstanbul’da Konser Verecek

İstanbul'a yıldız yağmuru devam ediyor. Ünlü pop şarkıcısı Madonna da İstanbul'da konser veren ünlüler kervanına katılıyor

Ünlü pop şarkıcısı Madonna, 32 ülkeyi kapsayan dünya turu kapsamında 7 Haziran'da İstanbul'da hayranlarıyla buluşacak. Madonna turnesine 29 Mayıs'ta İsrail'den başlayacak.

Madonna'nın İstanbul’da, Türk Telekom Arena'da 7 Haziran'da vereceği konserin biletlerinin 24 Şubat'ta satışa çıkacağı bildirildi.

53 yaşında olmasına rağmen formunu koruyan ünlü şarkıcı, dünya turnesinde 26 Avrupa ülkesinin yanısıra Amerika, Kanada, Güney Amerika ve Avustralya'da yaklaşık 50 konser vermeyi planlıyor.

Konserleri bütün dünyada büyük ilgi gören Madonna, iki yıl süren son dünya turnesinde yaklaşık 408 milyon dolar kazanmıştı. Madonna’nın bu turnesinde de bütün konser biletlerinin önceden ve çok yüksek fiyata satılması bekleniyor.

Madonna, akrobatlar, dansçılar ve kaykaycıların sahneye çıktığı her ayrıntısı dikkatle planlanmış sahne şovlarıyla büyük ilgi görüyor. Ünlü popçu en son 5 Şubat’taki Amerikan futbolu Süper Kupa maçında yaptığı müzik, dans ve ışık gösterisiyle milyonlarca kişi tarafından izlenmişti. Bu, Madonna’nın Süper Kupa’da yaptığı ilk gösteriydi.

İlgili bağlantılar

XS
SM
MD
LG