Erişilebilirlik

Lady GaGa'dan Yeni Albüm


Lady GaGa'dan Yeni Albüm
Lady GaGa'dan Yeni Albüm

Esas adı Stefani Joanne Angelina Germonatta olan Lady Gaga dünyanın en büyük pop yıldızlarından biri.

Şarkıcı, söz yazarı ve sahne sanatçısı olan Lady Gaga doğma büyüme New Yorklu. Lady Gaga daha dört yaşındayken kendi kendine piyano çalmayı öğrenmiş. İlk bestesini 13 yaşındayken yapmış. 14 yaşında bir gece klübünde ilk şarkısını söylemiş.

Lady GaGa'dan Yeni Albüm
Lady GaGa'dan Yeni Albüm

2008 yılında çıkardığı ilk albümü “The Fame” Lady Gaga’ya, “Just Dance” ve “Poker Face” single’larıyla uluslararası ün kazandırmış.

Lady Gaga’nın Billboard listelerinde 1 numara olan altı şarkısı var: “Just Dance,” “Poker Face,” “Love Game,” “Paparazzi,” “Bad Romance,” and “Telephone.” Lady Gaga bugüne kadar beş Grammy Ödülü kazandı.

Lady Gaga David Bowie, Grace Slick, Bob Dylan, Queen, Elton John ve Michael Jackson’ın kendisine ilham kaynağı olduğunu söylüyor. Popçu, çılgın moda anlayışı, sahne performansı ve müzik videolarıyla bütün dünyada tanınıyor.

Lady GaGa'dan Yeni Albüm
Lady GaGa'dan Yeni Albüm

Lady Gaga, hayranlarına “Küçük Canavarlar” diyor. Hayranlarıyla ilişkilerine çok önem veriyor. Lady Gaga’yı sevenler tıpkı Beatles veya Michael Jackson’ın hayranları gibi onun için deli oluyor.

Lady Gaga kendisi için bir numara olmanın veya en çok albüm satmanın önemli olmadığını söylüyor. Onun için en önemli olan şey, hayranlarına ilham vermek, onları etkilemek ve kendilerini iyi hissetmelerini sağlamak.

Lady Gaga’nın stüdyo çekimi üçüncü albümü “Born This Way,” bu ay piyasaya çıkacak.

XS
SM
MD
LG