Erişilebilirlik

Kuşoğlu: 'ABD Türkiye’nin Bazı Politikalarından Rahatsız'


TBMM’nden dört milletvekili Amerika Dışişleri Bakanlığının daveti üzerine Amerika’da seçim kampanyasını izledi. Washington’dan sonra kilit eyaletler sayılan Florida, Nevada ve Ohio’da inceleme ve temaslar yapan milletvekillerinden Cumhuriyet Halk Partisi Ankara milletvekili Bülent Kuşoğlu, kampanyanın ekonomiye odaklandığını ve seçmenin en büyük kaygısının işsizlik olduğunu gördüklerini söyledi.

CHP Ankara milletvekili Bülent Kuşoğlu, dış politikanın üçüncü, dördüncü sırada geldiğini ancak yine de önemli görüldüğünü belirtti. Cumhuriyetçi veya Demokrat kim seçilirse seçilsin, dış politikada büyük bir değişiklik beklenmediğini kaydeden Bülent Kuşoğlu, Türk-Amerikan ilişkileri açısından bir noktaya dikkati çekti. Kuşoğlu özellikle Washington’da görüştükleri yetkililerin radikal grupları dışlamayan hükümet politikalarından rahatsızlık duyduğunu gördüklerini belirtti.

CHP Ankara milletvekili Bülent Kuşoğlu’yla Hülya Polat’ın yaptığı söyleşiyi aşağıdaki ses dosyasından dinleyebilirsiniz:


lütfen bekleyin

No media source currently available

0:00 0:00:00 0:00
Linki indirmek için

Hülya Polat’ın Adalet ve Kalkınma Partisi İstanbul milletvekili İsmail Safi, Diyarbakır milletvekili Cuma İşten ve Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili Refik Eryılmaz’la yaptığı söyleşileri de www.amerikaninsesi.com’da bulabilirsiniz.

STÜDYO VOA

ABD üniversitelerinde Gazze protestoları yayılıyor - 24 Nisan
lütfen bekleyin

No media source currently available

0:00 0:29:22 0:00
XS
SM
MD
LG