Erişilebilirlik

Justin Timberlake “Suit & Tie” ile İlk 5’te


Yeniden gündeme gelen ünlü şarkıcının “Suit & Tie” şarkısı 14 Ocak’ta piyasaya çıktı ve 31 ülkede müzik listelerini altüst etti



WASHINGTON — Justin Timberlake son haftalarda yine adından sık sık söz ettiriyor. 31 Ocak’ta 32 yaşına giren Justin Timberlake, “Suit & Tie” single’ıyla hayranlarına sürpriz yaptı. Single, bir hafta içinde sanatçının bugüne kadar yaptığı haftalık satışların hepsini geçti.

14 Ocak’ta piyasaya çıkan “Suit & Tie” 31 ülkede iTunes Singles listesinde 1 numaraya çıktı. Single, ilk haftasında 310 bin adet satıldı, Justin Timberlake için bir rekor oldu. “Suit & Tie” Justin Timberlake’in 19 Mart’ta çıkaracağı “The 20/20 Experience” adlı albümünün bir numaralı şarkısı ve yakaladığı başarıyla.sanatçıyı haklı çıkardığı kesin.

Justin Timberlake sürprizleri seviyor. Ünlü popçu Ekim ayında oyuncu Jessica Biel’la evlenerek de sürpriz yaptı. Gerçi ikili uzun zamandır magazin basınının gündemindeydi ama evlilik kararı en azından bir süre daha ufukta görünmüyordu. Üstelik sürpriz düğün İtalya’da muhteşem bir villada, çicekler içinde bir ortamda yapıldı ve günlerce konuşuldu. Düğünde Jessica Biel’ın pembe bir gelinlik giymesi de ilginçti.

Justin Timberlake çocukluğundan beri müziğin içinde. Disney Kanalı’nın Mickey Mouse (Miki Fare) Klübü’nün ünlü çocuklarından. 1995 yılında ‘N Sync grubuyla sahneye çıkan Timberlake, 1997’de RCA Plak Şirketi’yle anlaştı. Grubun ilk albümü 1998’de çıktı ve 10 milyon adet satıldı. 2000 yılında, ‘N Sync Jive Plak Şirketi’ne geçti ve ikinci CD’si olan “No Strings Attached” I çıkardı. Albümdeki “Bye Bye Bye,” “It’s Gonna Be Me” ve “This I Promise You” büyük ilgi gördü, listeleri altüst etti. ‘N Sync’in son albümü “Celebrity” 2001’de grubu hayranlarıyla buluşturdu.

Timberlake 2002 yılında solo albümü “Justified” ile büyük bir başarı yakaladı, albüm tüm dünyada 8 milyon adet sattı. İkinci solo albümü “FutureSexLoveSounds” Justin Timberlake’in Nelly Furtado, the Black Eyed Peas’, Will.I.Am and Snoop Dogg adlı sanatçı ve gruplarla işbirliğinin ürünü oldu. Albümün ilk şarkısı olan “SexyBack,” müzik lisbtelerinde tam 7 hafta boyunca listebaşı oldu. Albümdeki “My Love” ve “What Goes Around…Comes Around” adlı şarkılar da Hot 100 listesinde ilk 5’e girdi.

2006’da Justin Timberlake William Rast markası altında kendi özel kadın ve erkek giyim koleksiyonunu çıkardı. Birçok filmde başarılı oyunlar sergileyen ünlü pop müzik sanatçısının bu yıl da iki Hollywood filminde, “Inside Llewyn Davis” ve “Runner, Runner”da boy göstermesi bekleniyor.

STÜDYO VOA

İran’ın İsrail’e saldırması ABD’de nasıl yankılandı? – 15 Nisan
lütfen bekleyin

No media source currently available

0:00 0:29:51 0:00
XS
SM
MD
LG