Erişilebilirlik

Grammy'de Zafer Sam Smith’in


57’inci Grammy Müzik Ödülleri dün akşam Los Angeles’ta yapılan törenle sahiplerini buldu. Gecenin galibi 22 yaşındaki İngiliz şarkıcı Sam Smith oldu. Smith 'Stay With Me' adlı listebaşı şarkısının da yeraldığı 'In the Lonely Hour' adlı albümüyle ödülleri topladı

Gecenin galibi, dört dalda ödül kazanan 22 yaşındaki İngiliz şarkıcı Sam Smith’di. Smith, ‘Stay With Me’ adlı şarkısıyla Yılın Kaydı ve Yılın Şarkısı, şarkının yer aldığı In The Lonely Hour adlı albümüyle de En İyi Pop Vokal Albüm ve En İyi Yeni Sanatçı ödüllerini kucakladı.

En İyi Albüm kategorisindeyse ödül, rock şarkıcısı Beck’in oldu. Beck’in Morning Phase başlıklı albümü ayrıca En İyi Rock Albümü ödülüne de kayık görüldü.

Törende yeni ve deneyimli sanatçıların yaptıkları düetler dikkat çekti. Tony Bennett ve Lady Gaga ‘Dancing Cheek to Cheek,’ Jessie J ve Tom Jones ise ‘You’ve Lost That Loving Feeling,’ Paul McCartney, Rhianna ve Kanye West ‘FourFive Seconds’ adlı şarkıları seslendirdi.

Pharrell Williams Happy adlı şarkısıyla En İyi Pop Solo Performansı, Beyoncé ve Jay Z Drunk In Love’la En İyi Rhythm ve Blues Şarkısı, Miranda Lambert Platinum adlı albümüyle En İyi Country Albümü, Eminem ise The Marshall Mathers LP2 adlı çalışmasıyla En İyi Rap Albümü dallarında ödül alan diğer sanatçılardı.

STÜDYO VOA

Köprü kazasının ardından milyarlarca dolarlık tazminat bekleniyor – 28 Mart
lütfen bekleyin

No media source currently available

0:00 0:29:59 0:00
XS
SM
MD
LG