Erişilebilirlik

Google Nexus Q


Google Nexus Q
Google Nexus Q
Nexus ve Google tarafından Amerika'da tasarlanan ve üretilen bulut tabanlı Nexus Q ile evinizin her köşesinden istediğiniz anda, siz ya da internet ağına bağlı arkadaşınız aynı anda müziğin zevkini çıkarabilecek, tek bir ekrandan sevdiğiniz videoları izleyebileceksiniz.

Nexus Q olağandışı görünümü ve ışıklandırması ile şimdiden tüketicilerin ilgisini çekmeyi başardı. Evin hangi köşesinde olursa olsun, hangi hoparlöre veya monitöre bağlı olursa olsun, Adroid telefonunuz ya da tabletiniz ile YouTube'dan ücretsiz olarak video izleyebilecek, Google Play ile en son filmleri ve müzik albümlerini arkadaşlarınızla paylaşabileceksiniz. Nexus Q ile software ya da multimedyaları indirmenize, cep telefonlarınızı ya da tabletlerinizi senkronize etmenize gerek kalmayacak.

Elinizdeki Android cihaz ile YouTube hesabınızdaki videolara göz atabilecek, favorilerinize, abone olduğunuz kanallara, çalma listelerinize kolaylıkla ulaşabileceksiniz.




İnternet ağına bağlı olan arkadaşlarınız ev partilerinde kendi müzik veya videolarını Nexus Q'nun çalma listesine ekleyebilecek. Eğer arkadaşlarınızın listeye ekleme yapmalarını istemiyorsanız, Nexus Q ayarlarından konuk modunu kapayabileceksiniz.

Nexus Q içinde sadece ses cihazları meraklarının ilgisini çekecek kalite ve özelliklerde amplifikatör bulunduruyor, tek yapmanız gereken hoparlörünüzü bağlamak. Eğer Nexus Q'nuzu HDTV veya AV alıcınızı bağlamak istiyorsanız, HDMI kablo ile doğrudan bağlamak mümkün. Hiç bir yazılım ihtiyacı gerektirmeyen Nexus Q'nun sesini telefon veya Android tabletinizle kontrol edebileceksiniz.

Nexus Q nasıl çalışır?



Ön siparişleri kabul etmeye başlayan Google, Nexus Q'nun fiyatını 299 dolar olarak belirledi.

Ön Sipariş için Google Play sitesini ziyaret edebilirsiniz goo.gl/h0ijS

Nexus Q'nun Teknik Özellikleri


Çapı
4.6 inç (116 mm)
Ağırlığı
2 pound (923 gram)
Aydınlatma
32 RGB çevre LED
Sessizde 1 RGB LED
İşlemci
OMAP4460 (dual-core ARM Cortex-A9 CPU ve SGX540 graphics core)
Bellek
1GB LPDDR RAM
16GB NAND flash memory
İşletim Sistemi
Android 4.0 (Ice Cream Sandwich)
Desteklenen Uygulamalar
Google Play Music
Google Play Movies ve TV
YouTube
Konnektör ve Bağlantı Noktaları
Micro HDMI (Type D)
TOSLink Optical audio (S/PDIF)
10/100BASE-T Ethernet (RJ45)
Micro AB USB
Banana jack speaker çıkışları
Kablosuz
WiFi 802.11 b/g/n
Bluetooth
NFC
Amplifikatör
25W class D (kanal başına 12.5 watt)

STÜDYO VOA

Trump’a ‘sus payı davası’ öncesinde konuşma yasağı – 27 Mart
lütfen bekleyin

No media source currently available

0:00 0:29:59 0:00
XS
SM
MD
LG