Erişilebilirlik

“Ben Affleck İçin Herşeyi Yaparım”


“Ben Affleck İçin Herşeyi Yaparım”
“Ben Affleck İçin Herşeyi Yaparım”

Ünlü aktör Ben Affleck'in eşi Jennifer Garner, kocasını kaybetmemek için gerekirse elinden gelen herşeyi yapacağını söyleyerek yedi yıllık evliliklerinin iyi gittiği mesajı verdi

Boşanmaların yaygın olduğu Hollywood’da uzun evliliklere pek sık rastlanmıyor. Ama sevgilerinin uzun ömürlü olabileceğini gösteren çiftler de yok değil. Bunlardan biri de Jennifer Garner-Benn Affleck çifti.

“Ben Affleck İçin Herşeyi Yaparım”
“Ben Affleck İçin Herşeyi Yaparım”


Çiftin yedi yıllık ilişkilerinin uzun soluklu olmasının sırrı ne? In Style dergisinin Ocak sayısında bu dahil özel hayatı konusunda birçok soruyu yanıtlayan Jennifer Garner, özetle şunları söylüyor:

“İkimiz de bugün yaptıklarımızı, birbirimiz olmadan yapamayacağımızı çok iyi biliyoruz. Ben her zaman, eğer sevgi varsa, herşeyi yapabiliriz der. Ona katılıyorum. Ben için herşeyi yaparım.”

Elbette, bu beraberliğin devam etmesinde, Ben Affleck’in eşi Jennifer Garner’ın gönlünü almayı iyi bilmesi de büyük rol oynuyor. 39 yaşındaki Affleck, eşine sık sık pırlantalar alıyor. Ünlü aktör son olarak karısına pembe-beyaz pırlantalardan oluşan iki yüzük almış. Yüzükler kızları 6 yaşındaki Violet’la 3 yaşındaki Seraphina’yı simgeliyormuş.

“Ben Affleck İçin Herşeyi Yaparım”
“Ben Affleck İçin Herşeyi Yaparım”



Oyuncu olan Jennifer Garner, eşinin kendisini hediyelere boğmasından çok memnun. 39 yaşındaki Garner, üçüncü çocuğuna hamile. Jennifer Garner-Ben Affleck beraberliklerinin uzun soluklu olmasını iki tarafın aileleriyle çok yakın bağlar kurmalarına ve Hollywood dedikodularından uzak durmalarına bağlıyor.

California doğumlu olan Affleck’in annesiyle babası o doğduktan hemen sonra ayrı yaşamaya başlamış, Affleck 11 yaşına geldiğinde de boşanmış. Ben Affleck de her zaman bunun kendisi için zor bir deneyim olduğunu söylüyor.

15 Ağustos 1972 doğumlu olan Ben Affleck, 1997 yılında Good Will Hunting filminin, yakın arkadaşı ünlü aktör Matt Damon'la birlikte yazdığı senaryosuyla Oscar ödülü almıştı.

XS
SM
MD
LG