Erişilebilirlik

Antakya Medeniyetler Korosu'ndan Konser


Amerikalılar, Müslüman, Hıristiyan, Yahudi, Türk, Kürt, Ermeni, Sünni ve Alevi birçok grubu temsil eden korodan Türkçe, Latince, İtalyanca, İbranice, Arapça ve Ermenice şarkı ve ilahiler dinledi

Türkiye'nin Washington Büyükelçiliği, Hatay Valiliği ve Başbakanlık Tanıtma Fonu’nun desteğiyle Washington’a gelen Antakya Medeniyetler Korosu, 27 Kasım Salı günü Howard Theatre'da, 30 Kasım Cuma günü de Amerikan Kongresi’nde bir konser verdi.

Medeniyetler Korosu’nun Washington’un tarihi kültür merkezlerinden Howard Tiyatrosu'nda verdiği konseri yaklaşık 600 kişi izledi. Koronun farklı kültürleri kaynaştıran performansı dinleyicilerden büyük alkış aldı.

Antakya Medeniyetler Korosu, 28 Kasım’da da Türkiye’nin Washington Büyükelçiliği Rezidansı’nda da daha küçük bir ekiple konser verdi.

Medeniyetler Korosu, son olarak, 30 Kasım’da aralarında Temsilciler Meclisi Türkiye Dostluk Grubu Eşbaşkanları North Carolina milletvekilli Virginia Foxx, Kentucky milletvekilli Ed Whitfield ile Tennessee milletvekili Steve Cohen’in de bulunduğu kalabalık bir dinleyici grubuna Kongre binasında bir sunum yaptı. sunmuştur.

130 müzisyenden oluşan Antakya Medeniyetler Korosu, Arapça, Türkçe, İbranice, İtalyanca ilahi ve şarkılar söyleyerek tüm dünyaya barış, dostluk ve hoşgörü mesajları veriyor.

STÜDYO VOA

Köprü kazasının ardından milyarlarca dolarlık tazminat bekleniyor – 28 Mart
lütfen bekleyin

No media source currently available

0:00 0:29:59 0:00
XS
SM
MD
LG