Erişilebilirlik

Amy Winehouse'un Ölüm Nedeni İlk Otopside Anlaşılamadı


Amy Winehouse 2008 yılında İngiltere'deki bir konserde
Amy Winehouse 2008 yılında İngiltere'deki bir konserde

­Londra polisi, haftasonu evinde ölü bulunan İngiliz şarkıcı Amy Winehouse’un cesedi üzerinde yapılan ilk otopside ölüm nedeninin anlaşılamadığını bildirdi.

Uzmanlar, ilk otopsiden ayrı olarak Winehouse’un cesedinden alınan parçalarda kimyasal testler gerçekleştirecek, ancak bunun sonucunun haftalar süreceği belirtiliyor.

Öte yandan ünlü şarkıcı için ailesi ve yakın dostları arasında bugün küçük bir cenaze töreni düzenlenecek. Winehouse’un annesi ve babası, dün evinin dışında yas tutan hayranlarına görünerek teşekkür etti.

Cumartesi günü evinde ölü bulunan Winehouse’un ölümünde şüphe çekici bir ize rastlanmadı. 27 yaşındaki şarkıcı oldukça çalkantılı geçen hayatının yanı sıra, yoğun uyuşturucu ve alkol bağımlısıydı. Blues ve caz dalında, kendine özgü sesiyle dikkat çeken ünlü sanatçı ilişkileriyle de tartışılmıştı.

Karamsar temalara sıklıkla yer veren Amy Winehouse ikinci albümü Back to Black ile ünlü müzik ödülü Grammy’ye layık görülmüştü. Geçen ay Belgrat konserinde kontrolünü kaybettikten sonra seyirciler tarafından yuhalanan Winehouse, bir sonraki konser için gittiği İstanbul’da tüm Avrupa turnesini iptal ettiğini duyurmuş ve ülkesine dönmüştü.

XS
SM
MD
LG